Здравейте.Искам да си купя ръчни хъбове.Моля за съвет: каква марка,колко струват и от къде или кого да ги купя.Фронтерата е дълга база,бензин 2.2 16v 97г. и съм доволен от нея.Ще се опитам да кача снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Закупуване на хъбове-как и къде.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Закупуване на хъбове-как и къде.
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМоже би имаш в предвид това?А какво им е на автоматичните тоест твоите?...
Тези хъбове стават ли за моделите след 2000г. и откъде могат да се зкупят и цени разбира се??
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМоже би имаш в предвид това?А какво им е на автоматичните тоест твоите?...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнениеТези хъбове стават ли за моделите след 2000г. и откъде могат да се зкупят и цени разбира се??no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от tara1 Преглед на мнениеТези са супер.Читави ли са и от къде ги взе, и колко струват?За моите не знам,работят, но не съм ги отварял да видя в какво състояние са.От форума знам, че ръчните са по добри.А и могат ли автоматичните да зацепват сами, ако са поизносени, защото при продължително каране на асфалт острите завои са ми трудни.Все едно зацепва един от хъбовете.
Ако са поизносени автоматичните отцепват, но ако им е счупена зъбчатката като нищо зацепват сами, но тогава ще чуваш чаткане като караш на 4х4 с отворен прозорец.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеТези не стават.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнениеА, да подскажеш кои стават?мисля, че ти си с дисконекти при полуоската. Видях на едно Исузу 2000г. ръчни Суперуинч но незнам при твойта Фронтера дали ще станат.
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от tara1 Преглед на мнениеТези са супер.Читави ли са и от къде ги взе, и колко струват?За моите не знам,работят, но не съм ги отварял да видя в какво състояние са.От форума знам, че ръчните са по добри.А и могат ли автоматичните да зацепват сами, ако са поизносени, защото при продължително каране на асфалт острите завои са ми трудни.Все едно зацепва един от хъбовете.
Коментар
-
-
Хъбовете стават ли за Фронтера - къса база, 96г. Има ли идея да сменям автоматичните ми хъбове с ръчни? Четох, че е по-добре с ръчни, но честно казано не разбрах точно причината.
Коментар
-
По-здрави, по-надеждни,като пускаш джипа с двойното има и предният мост,заключваш ги ти,няма положение незацепил или не хванал,заключиш ли ти полуоската няма шаване,ще върти до умиране,няма постоянно включване/изключване в кал/сняг,могже да се включва предният мост в движение(аз не го препоръчвам),през зимата ако се редуват сняг,лед и сух асвалт?спираш през 5 метра и връщаш джипа назад да изключат?и още доста писано в форума....
Аз моите ги смених не зашото го карам по черно джипа,3-4 пъти да е излизал извън пътя,не го карам оффроуд,защото счупили се,едно че нямаш двойно,може да нарани и полуоската,главината и да станат едни ремонти,а понякога парите са кът,затова се учи от патило не от старило
ПоздравиПоследно редактирано от FiveFinger; 31-07-08, 15:57.
Коментар
-
Супер! Убедихте ме в предимствата. След някоя седмица ще смения и хъбовете значиСамо хъбовете се сменят или е нужно и нещо друго да се пипа/наглася? В смисъл махаш джанта , сваляш стария и монтираш новия? Или е по-сложно от колкото изглежда?
Няма сам да тръгна да ги сменям, само за информация питам, да знам за какво става въпрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар