Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на хъбове-как и къде.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закупуване на хъбове-как и къде.

Здравейте.Искам да си купя ръчни хъбове.Моля за съвет: каква марка,колко струват и от къде или кого да ги купя.Фронтерата е дълга база,бензин 2.2 16v 97г. и съм доволен от нея.Ще се опитам да кача снимки.
    Прикачени файлове

До: Закупуване на хъбове-как и къде.

Позвъни на 0898780604-Isuzo,се пише в форума,ще ти помогне.

Поздрави

Коментар

Може би имаш в предвид това?А какво им е на автоматичните тоест твоите?...
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение

Тези хъбове стават ли за моделите след 2000г. и откъде могат да се зкупят и цени разбира се??

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          Тези са супер.Читави ли са и от къде ги взе, и колко струват?За моите не знам,работят, но не съм ги отварял да видя в какво състояние са.От форума знам, че ръчните са по добри.А и могат ли автоматичните да зацепват сами, ако са поизносени, защото при продължително каране на асфалт острите завои са ми трудни.Все едно зацепва един от хъбовете.

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
            Тези хъбове стават ли за моделите след 2000г. и откъде могат да се зкупят и цени разбира се??
            Тези не стават.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от tara1 Преглед на мнение
              Тези са супер.Читави ли са и от къде ги взе, и колко струват?За моите не знам,работят, но не съм ги отварял да видя в какво състояние са.От форума знам, че ръчните са по добри.А и могат ли автоматичните да зацепват сами, ако са поизносени, защото при продължително каране на асфалт острите завои са ми трудни.Все едно зацепва един от хъбовете.
              Около 400 лв. мисля, че има при Митко/Фулда/ в Мотоексперт, знам че има и в Гладиатор в Пловдив. А би трябвало да има АВМ при Лозан-Исузу.

Ако са поизносени автоматичните отцепват, но ако им е счупена зъбчатката като нищо зацепват сами, но тогава ще чуваш чаткане като караш на 4х4 с отворен прозорец.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Тези не стават.
                А, да подскажеш кои стават?

Коментар

Благодаря FANATIC.Митко от Мотоексперт ми е най-близо.А моите хъбове чаткат само при включване и изключване.След празниците ще ги погледна в какво състояние са.Пак блягодаря за бързия отговор.

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
                    А, да подскажеш кои стават?
                    Незнам мисля, че ти си с дисконекти при полуоската. Видях на едно Исузу 2000г. ръчни Суперуинч но незнам при твойта Фронтера дали ще станат.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от tara1 Преглед на мнение
                      О-ооо да!Читави са и още как,макар,че аз съм си още с автоматите и нямам никакви дертове.Според мен автом.се сменят с ръчни поради две причини - строшени автоматични хъбове и наличие от тежка експлоатация на джипа.Иначе ти давам на сто процента гаранция,че са по добри - виждал съм как е с тях.Позволявам си да ти дам един съвет - не си давай парите ако не отговаряш на изискванията по двете причини които съм посочил!....А относно това,че ти се "стяга" джипа при остри завои порови в по-предните теми - имам пусната тема точно за това!И да вземеш да си смениш маслото в задния диф с подходящо!.... Това беше "жокер"

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                        ------СТАВАТ,СТАВАТ ----------
                        Последно редактирано от fanatic; 18-04-08, 08:31.
                        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Хъбовете стават ли за Фронтера - къса база, 96г. Има ли идея да сменям автоматичните ми хъбове с ръчни? Четох, че е по-добре с ръчни, но честно казано не разбрах точно причината.
                          Светът на Владо

Коментар

По-здрави, по-надеждни,като пускаш джипа с двойното има и предният мост,заключваш ги ти,няма положение незацепил или не хванал,заключиш ли ти полуоската няма шаване,ще върти до умиране,няма постоянно включване/изключване в кал/сняг,могже да се включва предният мост в движение(аз не го препоръчвам),през зимата ако се редуват сняг,лед и сух асвалт?спираш през 5 метра и връщаш джипа назад да изключат?и още доста писано в форума....

Аз моите ги смених не зашото го карам по черно джипа,3-4 пъти да е излизал извън пътя,не го карам оффроуд,защото счупили се,едно че нямаш двойно,може да нарани и полуоската,главината и да станат едни ремонти,а понякога парите са кът,затова се учи от патило не от старило

Поздрави
                            Последно редактирано от FiveFinger; 31-07-08, 15:57.

Коментар

Супер! Убедихте ме в предимствата. След някоя седмица ще смения и хъбовете значи Само хъбовете се сменят или е нужно и нещо друго да се пипа/наглася? В смисъл махаш джанта , сваляш стария и монтираш новия? Или е по-сложно от колкото изглежда?
                              Няма сам да тръгна да ги сменям, само за информация питам, да знам за какво става въпрос.
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X