Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?

Колеги,имам пореден въпрос относно това как да си сваля предната седалка-КБЗ "Фронтера"?Какво направих:Първо развих двата болта държащи релсите на седалката в предната част към дъното на купето.До тук дабре,да ама в задната част не помръдва.Отвих и болта,който държи и закопчалката на колана закрепен в едно със седалката и пак не се получава.Имам чувството,че нещо я "стиска"в задната част на релсите?....Как да я сваля?А защо искам да я сваля ще Ви отговоря веднага:Просто дъното и е провиснало и е нужно да се смени скъсания колан - поставен от завода производител.Пак предварително благодаря.Предполагам,че има и други колеги с този недостатък - Провиснало дъно на предна лява седалка!?...

До: ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?

Почти всички автомобили които съм срещал имат болтове и отзад на релсите,огледай там.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Почти всички автомобили които съм срещал имат болтове и отзад на релсите,огледай там.
      В този случай няма?Размонтирвал съм какво ли не ама тука е нещо "секретно" и не желая да го направя по трудния начин.Поради тази причина питам как става за да си демонтирам седалката интелегентно.

Коментар

На моята фронтера дълга база се сваляше по стандартния начин , като на другите коли. Едва ли късата база е нещо по различно

Коментар

Това намерих аз но текста към снимките е на чешки. Ако искаш мога и на лични да ти обясна от къде съм ги копирал, че сайта е някакъв ялов и не мога да изпратя линк.
          Прикачени файлове

Коментар

Дръпни седалката напред и ще видиш болтовете.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравей колега и на мойта е провиснало дъното, явно сме много леки а за демонтаж както споменаха по горе и от задната страна има два жолта които трябва да отвъртиш. Успех

Коментар

Благодарско - ще пробвам и ще пиша!...

Коментар

В задната част няма болтове?Що за седалка е това?Погледнах и дъното на купето - пак същото?...Как да я извадя?

Коментар

Колеги всичко е ОК!Прави бяхте,че трябва да я дръпна напред за да се покажат болтовете.Целта на свалянето беше основно да и повдигна дъното защото беше станала като гнездо на кокошка....Причината е счупена арматурна пръчка.Вече е с нова и сега наистина стоя в джип тоест по-високо.Благодаря на отзовалите се и ако е нужно темата може да бъде заключена....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X