Колеги,имам пореден въпрос относно това как да си сваля предната седалка-КБЗ "Фронтера"?Какво направих:Първо развих двата болта държащи релсите на седалката в предната част към дъното на купето.До тук дабре,да ама в задната част не помръдва.Отвих и болта,който държи и закопчалката на колана закрепен в едно със седалката и пак не се получава.Имам чувството,че нещо я "стиска"в задната част на релсите?....Как да я сваля?А защо искам да я сваля ще Ви отговоря веднага:Просто дъното и е провиснало и е нужно да се смени скъсания колан - поставен от завода производител.Пак предварително благодаря.Предполагам,че има и други колеги с този недостатък - Провиснало дъно на предна лява седалка!?...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
В този случай няма?Размонтирвал съм какво ли не ама тука е нещо "секретно" и не желая да го направя по трудния начин.Поради тази причина питам как става за да си демонтирам седалката интелегентно.Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПочти всички автомобили които съм срещал имат болтове и отзад на релсите,огледай там.
Коментар
-
До: ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
Колеги всичко е ОК!Прави бяхте,че трябва да я дръпна напред за да се покажат болтовете.Целта на свалянето беше основно да и повдигна дъното защото беше станала като гнездо на кокошка....Причината е счупена арматурна пръчка.Вече е с нова и сега наистина стоя в джип тоест по-високо.Благодаря на отзовалите се и ако е нужно темата може да бъде заключена....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар