Колеги,имам пореден въпрос относно това как да си сваля предната седалка-КБЗ "Фронтера"?Какво направих:Първо развих двата болта държащи релсите на седалката в предната част към дъното на купето.До тук дабре,да ама в задната част не помръдва.Отвих и болта,който държи и закопчалката на колана закрепен в едно със седалката и пак не се получава.Имам чувството,че нещо я "стиска"в задната част на релсите?....Как да я сваля?А защо искам да я сваля ще Ви отговоря веднага:Просто дъното и е провиснало и е нужно да се смени скъсания колан - поставен от завода производител.Пак предварително благодаря.Предполагам,че има и други колеги с този недостатък - Провиснало дъно на предна лява седалка!?...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПочти всички автомобили които съм срещал имат болтове и отзад на релсите,огледай там.
Коментар
-
До: ПРЕДНА ЛЯВА СЕДАЛКА?
Колеги всичко е ОК!Прави бяхте,че трябва да я дръпна напред за да се покажат болтовете.Целта на свалянето беше основно да и повдигна дъното защото беше станала като гнездо на кокошка....Причината е счупена арматурна пръчка.Вече е с нова и сега наистина стоя в джип тоест по-високо.Благодаря на отзовалите се и ако е нужно темата може да бъде заключена....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар