Колеги помагайте. Дойде ми една Фронтера на колега с голям луфт в предните лагери на главините. Какво да правя да обера ли луфта или да го оставя така да кара докато се разшумят лагерите и тогава да ги смениме. Като слушам за какви цени на лагерите говорите ми става лошо-дайте идея какво да правя.Второ да попитам за задния LSD диф. от каде да вземеме масло .Трето в предния диф какво масло да сипеме. И четвърто в скорости и раздатка сипах моторно масло както пише в спецификацията верно ли е или е грешка. Забравих да уточня Фронтерката е 2,5 TDS ище се кара из града.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за преден лагер
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Питане за преден лагер
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеКолеги помагайте. Дойде ми една Фронтера на колега с голям луфт в предните лагери на главините. Какво да правя да обера ли луфта или да го оставя така да кара докато се разшумят лагерите и тогава да ги смениме. Като слушам за какви цени на лагерите говорите ми става лошо-дайте идея какво да правя.Второ да попитам за задния LSD диф. от каде да вземеме масло .Трето в предния диф какво масло да сипеме. И четвърто в скорости и раздатка сипах моторно масло както пише в спецификацията верно ли е или е грешка. Забравих да уточня Фронтерката е 2,5 TDS ище се кара из града.no signature no problems
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар