Колеги някой сменял ли е ето този маншон?Интересува ме цена на нов или от какво друго става?...Предварително благодаря...."Фронтера"КБЗ-2000i 94г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ
Свий
X
-
До: МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ
Има едни в зелени кутии - "Balcast" или нещо такова. Толкова са меки и разтегливи, че могат да се сложат направо без да сваляш карето - на една Фронтера неможахме да избием карето и зада не стане някоя инфекция срязахме стария маншон и новия го нахлузихме с малко грес по карето. Само че нямам информация за тези маншони като трайност..Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнениеИма едни в зелени кутии - "Balcast" или нещо такова. Толкова са меки и разтегливи, че могат да се сложат направо без да сваляш карето - на една Фронтера неможахме да избием карето и зада не стане някоя инфекция срязахме стария маншон и новия го нахлузихме с малко грес по карето. Само че нямам информация за тези маншони като трайност..
Неоупренпвите са много меки,и не вършат работа за джип(кал,сняг)оргиналните са много твърди,само на омегата се доближават до оргинала.Последно редактирано от Marin Stoyanov; 02-04-08, 21:42.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Извиняваи но на мойта са вече на 12000 и са видяли доста сняг и кал и са идеални !!! Платил съм по 16 лв броиката и съм сменил и двата предни-външнидоволен съм от качеството а и да не изкарат повече при алтернатива от сваляне на каре и евентуално проблеми при избиването
предпочитам да сменя 5 комплекта такива вместо да се мъча веднъж с гореописаното
всеки сам си преценява
Рак, мерак и простак не се лекуват!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнениеИзвиняваи но на мойта са вече на 12000 и са видяли доста сняг и кал и са идеални !!! Платил съм по 16 лв броиката и съм сменил и двата предни-външнидоволен съм от качеството а и да не изкарат повече при алтернатива от сваляне на каре и евентуално проблеми при избиването
предпочитам да сменя 5 комплекта такива вместо да се мъча веднъж с гореописаното
всеки сам си преценява
Коментар
-
Идея си нямамБи трябвало да е на зегерка в предния краи но не съм го вадил, както казах аз си взех от разтегателните маншони и през карето с фунията-за 30 мин. всичко.И след това събирах багажа за морето
Рак, мерак и простак не се лекуват!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеА карето,това което е на снимката как се сваля?
Ако няма зегерка (на 2,3 TD сменях последно и нямаше ) ама то май по принцип нямат, директно с отработено движение на чука трябва да изхвърчи.
И ако го свалиш карети, най-добре го измий добре и после нова грес...Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолеги някой сменял ли е ето този маншон?Интересува ме цена на нов или от какво друго става?...Предварително благодаря...."Фронтера"КБЗ-2000i 94г.
в сервиза на Влади333 има маншони по размер, все ще намерят за фронтерката........20-25 лв. беше за гранда миналото лято________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеда беше написал откъде си поне..........
в сервиза на Влади333 има маншони по размер, все ще намерят за фронтерката........20-25 лв. беше за гранда миналото лято
Коментар
-
Първоначално публикуван от dok Преглед на мнениеСкоро сменях маншоните на външните карета,стават от АУДИ А6 по 20 лв.бройката,ако не се лъжа "SPIDAN" с тубичка грес.Купих ги от авто +no signature no problems
Коментар
-
карето не се разглобява
то се сваля от полуоската по описаният по горе начин с чука
понякога зегерката е вътрешна и дълбока и не се стига с клещи
сваля се с отсечен рязък удар за да я преодолееш
почиства се от старата грес
измива се с БЕНЗИН а не с нафта защото от нафтата новата грес не може да маже хубаво
после се издухва с въздух
слага се грес за карета - молибденова
каква да е не върши работа
слагате маншона и сглобяватеBMW X6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар