Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ

Колеги някой сменял ли е ето този маншон?Интересува ме цена на нов или от какво друго става?...Предварително благодаря...."Фронтера"КБЗ-2000i 94г.
    Прикачени файлове

До: МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ

Аз сменях на моята Фронтерка, не е същия модел, но ми взеха 90лв. със смяната. Беше си жив обир. Като гледам цените в интернет трябва да е някъде към 20, макс.30лв., ама с надценките тук ,знам ли...

Коментар

Има едни в зелени кутии - "Balcast" или нещо такова. Толкова са меки и разтегливи, че могат да се сложат направо без да сваляш карето - на една Фронтера неможахме да избием карето и зада не стане някоя инфекция срязахме стария маншон и новия го нахлузихме с малко грес по карето. Само че нямам информация за тези маншони като трайност..
      Don't hunt IF you can't kill
      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
        Има едни в зелени кутии - "Balcast" или нещо такова. Толкова са меки и разтегливи, че могат да се сложат направо без да сваляш карето - на една Фронтера неможахме да избием карето и зада не стане някоя инфекция срязахме стария маншон и новия го нахлузихме с малко грес по карето. Само че нямам информация за тези маншони като трайност..
        Информацията за трайност на този маншон е 2000км,Стефка моят е на омега който е най добрият вариянт 10лв.
        Неоупренпвите са много меки,и не вършат работа за джип(кал,сняг)оргиналните са много твърди,само на омегата се доближават до оргинала.
        Последно редактирано от Marin Stoyanov; 02-04-08, 21:42.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Извиняваи но на мойта са вече на 12000 и са видяли доста сняг и кал и са идеални !!! Платил съм по 16 лв броиката и съм сменил и двата предни-външни доволен съм от качеството а и да не изкарат повече при алтернатива от сваляне на каре и евентуално проблеми при избиването предпочитам да сменя 5 комплекта такива вместо да се мъча веднъж с гореописаното всеки сам си преценява
          Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
            Извиняваи но на мойта са вече на 12000 и са видяли доста сняг и кал и са идеални !!! Платил съм по 16 лв броиката и съм сменил и двата предни-външни доволен съм от качеството а и да не изкарат повече при алтернатива от сваляне на каре и евентуално проблеми при избиването предпочитам да сменя 5 комплекта такива вместо да се мъча веднъж с гореописаното всеки сам си преценява
            А карето,това което е на снимката как се сваля?
            Прикачени файлове

Коментар

Идея си нямам Би трябвало да е на зегерка в предния краи но не съм го вадил, както казах аз си взех от разтегателните маншони и през карето с фунията-за 30 мин. всичко.И след това събирах багажа за морето
              Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                А карето,това което е на снимката как се сваля?
                По принцип.... режеш стария маншон, бършеш добре с парцала точно там където полуоската влиза в карето, ако видиш/напипаш процеп - чистиш добре - виждаш зегерката, отваряш я с зегер-клещите и с чука избиваш карето.
                Ако няма зегерка (на 2,3 TD сменях последно и нямаше ) ама то май по принцип нямат, директно с отработено движение на чука трябва да изхвърчи.
                И ако го свалиш карети, най-добре го измий добре и после нова грес...
                Don't hunt IF you can't kill
                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  Колеги някой сменял ли е ето този маншон?Интересува ме цена на нов или от какво друго става?...Предварително благодаря...."Фронтера"КБЗ-2000i 94г.
                  да беше написал откъде си поне..........

в сервиза на Влади333 има маншони по размер, все ще намерят за фронтерката........20-25 лв. беше за гранда миналото лято

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    да беше написал откъде си поне..........

в сервиза на Влади333 има маншони по размер, все ще намерят за фронтерката........20-25 лв. беше за гранда миналото лято
                    Стара Загора.София ми е далеч.

Коментар

Скоро сменях маншоните на външните карета,стават от АУДИ А6 по 20 лв.бройката,ако не се лъжа "SPIDAN" с тубичка грес.Купих ги от авто +
                      NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от dok Преглед на мнение
                        Скоро сменях маншоните на външните карета,стават от АУДИ А6 по 20 лв.бройката,ако не се лъжа "SPIDAN" с тубичка грес.Купих ги от авто +
                        Браво! много ценно. Предпочитам да купувам части правени за даден автомобил а не универсално. Мисля, че от Аудито е добър вариант.
                        no signature no problems

Коментар

Как се разглобява карето?За маншона благодаря на отзовалите се!

Коментар

карето не се разглобява
                            то се сваля от полуоската по описаният по горе начин с чука
                            понякога зегерката е вътрешна и дълбока и не се стига с клещи
                            сваля се с отсечен рязък удар за да я преодолееш
                            почиства се от старата грес
                            измива се с БЕНЗИН а не с нафта защото от нафтата новата грес не може да маже хубаво
                            после се издухва с въздух
                            слага се грес за карета - молибденова
                            каква да е не върши работа
                            слагате маншона и сглобявате
                            BMW X6

Коментар

От: МАНШОН ЗА ПРЕДНО КАРЕ

Здравеѝте колеги.И аз трябва да сменям маншон на предно външно каре но никъде не открих.Моля даѝте съвет от къде?Джипът е Фронтера 2.2 ДТИ-дълга база-1999г.Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X