Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ляв горен стоп.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ляв горен стоп.

темата е следната,трябва ми ляв горен стоп за фронтера,къса база-96 година,пуснал съм и тема в раздела където трябва,но ням резултат,а на мен ми трябва спешно,затова ще ви помоля тук,ако някой види в някоя морга за такъв стоп да се свърже с мен,звънях и на колегата Исузо,но няма точно такъв,помагайте колеги,часта ми трябва спешно.
    телефон за връзка с мен-0878389525

поздрави

До: Търся ляв горен стоп.

Видях фронтера в моргата до перник след бела вода, на високото след моста, но нямам възможност да отида до там.

Коментар

Телефон техен да ми кажеш?
      За дълга база има,но за къса,все едно че търся части за самолет,няма
      Помагайте.

Поздрави

Коментар

Телефон не им знам, ако можеш да изтърпиш до събота-неделя един приятел ще мине от там да провери.

Коментар

ако го има,като е там човека да ме набере аз ще му се обадя да се разберем да го купи ако не съм намерил тази"така рядка част"

Поздрави

Коментар

0895 451004-Таня.Звънни от името на "един адвокат",тя си знае.Мацката има топла връзка със страшно много търговци и морги и в повечето случаи върши работа.Успех.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Още днес ще и се обадя,ще пиша резултата.Блгадоря много Адвокат.

Поздрави

Коментар

Звънях и нищо,вносителите нямат такъв оригинален и май не е внасяно такова нещо,ще се търси втора ръка,помагайте.

Поздрави

Коментар

Ама аз се чудя ти изобщо що търсиш нов...............
                  Дори и да внасят цената ще е уникална щом предния мигач струва 70 лева нов прави си сметката ............ аз го виждам на кам 200 кинта новия
                  Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

аз си търся втора ръка,но няма,всичко е продадено,десни има леви няма,мисля си ако взема два от дълга база дали ще станат?различни са и цветовете,но стойките дали ще паснат,май като ги гледам би трябвало да са еднакви?Замислям и варианта да си поръчам два да ми направят нови бели,в София да има такава фирма която да произвежда стопове по поръчка?

Поздрави

Коментар

намерих такъв стоп-цена 100 лв.утре ще е тук и ще я вкарвам в сервиз.

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X