Тази идея ми се върти в главата от месец.Днес взех и я усъществих.Получи се добре само кадето реголирах 3-4 пъти височината че го бях направил като щъркел
.Така поне няма да товаря само ресьорите а ще си помагат с прожинките. Може и да е глупост но на мен ми харесва.Ето и снимки ако на някои му е интересно.Сега вози малко като ЧЕРОКИ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сложих си и пружини
Свий
X
-
До: Сложих си и прожини
Това ще блъска, според мен. Малък е хода на пружината. По-точно, чашите са много високи. Дано не съм прав. И сложи и ограничителни колани, които да ограничават провисването на моста. Да не изпопадат пружините. Иначе и аз съм така на късия Ровър.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Аз мисля, че трябва да махнеш поне един лист от ресора, и да сложиш по-висока пружина, или направо да махнеш ресора и да сложиш яки пружини и колани. Но цялата работа ми се вижда безсмислена при положение, че отпред си с торсион.
П.С. От какво са задните втулки? оригинални ли са?no signature no problems
Коментар
-
Той хубаво ще махне ресьора, ама кой ще държи моста на мястото му?Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеАз мисля, че трябва да махнеш поне един лист от ресора, и да сложиш по-висока пружина, или направо да махнеш ресора и да сложиш яки пружини и колани. Но цялата работа ми се вижда безсмислена при положение, че отпред си с торсион.
П.С. От какво са задните втулки? оригинални ли са?
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Точно за тва си остава.А така ще носи и на бой.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТой хубаво ще махне ресьора, ама кой ще държи моста на мястото му?
sigpic
Коментар
-
До: Сложих си и пружини
Колегата е прав, за това да отслабиш пакета и да сложиш по-високи пружини. И ще увеличиш ходовете, а като цяло, джипа няма да е по-висок.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Тогава ще трябва да им мисля ново място .Щот точно тук по високи пружини го вдигат по нагоре.Първо бяха така трябваше да го снимам.А по принцип аз го товарям здраво и ми трябва да е по здрав.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКолегата е прав, за това да отслабиш пакета и да сложиш по-високи пружини. И ще увеличиш ходовете, а като цяло, джипа няма да е по-висок.Последно редактирано от Евгени turboto; 26-03-08, 21:14.sigpic
Коментар
-
Ми, като ти харесва и удовлетворява, карай и да не ти пука. Успех.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Благодаря и на теб в твоите начинания.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМи, като ти харесва и удовлетворява, карай и да не ти пука. Успех.
sigpic
Коментар
-
Не съм си и помислил, че ще мине без носачи.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТой хубаво ще махне ресьора, ама кой ще държи моста на мястото му?
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар