Здравейте колеги Фронтерата е 97 год, 2.0 КБ. Електронния часовник на таблото ми е нещо прецакан само от фронтера ли трябва да тарся или стават и от други модели опел? и частта от таблото кадето са парно климатик вентилатор не свети .. със светловод ли е отзад или е някоя изгоряла крушка? мерси предварително и поздрави
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за интериора?
Свий
X
-
До: Въпрос за интериора?
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеРазглобете го и вижте защо не работи, най-вероятно е някоя маса.
А зад лостчетата за парното е обикновена крушка за табло.
Коментар
-
ТАКА И ТАКА ГОВОРИМ ЗА ЧАСОВНИЦИТЕ НА ТАБЛОТО , ТА И АЗ ДА СПОДЕЛЯ МОЯТА БОЛКА.МОЕТО ЧАСОВНИЧЕ ПОСТОЯННО ИЗБЪРЗВА.Т.Е. НАГЛАСЯ ГО И СЛЕД ДВА ДНИ Е С ПОНЕ ЧАС ,ДВА НАПРЕД.НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ МОГАТ ДА СЕ НАСТРОЙВАТ ДА ПОКАЗВАТ ВЯРНО ЗА ПО-ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от airhunter Преглед на мнениеТАКА И ТАКА ГОВОРИМ ЗА ЧАСОВНИЦИТЕ НА ТАБЛОТО , ТА И АЗ ДА СПОДЕЛЯ МОЯТА БОЛКА.МОЕТО ЧАСОВНИЧЕ ПОСТОЯННО ИЗБЪРЗВА.Т.Е. НАГЛАСЯ ГО И СЛЕД ДВА ДНИ Е С ПОНЕ ЧАС ,ДВА НАПРЕД.НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ МОГАТ ДА СЕ НАСТРОЙВАТ ДА ПОКАЗВАТ ВЯРНО ЗА ПО-ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ?
Не пиши с големи букви.!!!! Май ще трябва да си го смениш. Досега не съм чувал за подобно нещо, а като се има в предвид, че е електронен не вярвам да подлежи на ремонт.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от manch Преглед на мнениеЯвно не се изразих правилно часовника си показва някакви глупости, не-пълни числа, йероглифи такива та може ли от друг опел да стане или е само на фронтерата такъв. А за конзолата за парното как точно се разглобява защото имам чувството че ще я счупя а и ми се струва че трябва цялото табло да разглобя за да стигна до изгорялата крушка. Горе от духалките за парното ми се струва че мога да бръкна или бъркам .. ? мерси предварително
мисля, че е на щипки виж леко с тънка отверка от едната страна дали ще стане.
Конзолата за парното е лесна за разглобяване. Сваляш накрайниците на лостчетата и после от едната страна леко с тънка плоска отверка бъркаш и излиза.no signature no problems
Коментар
-
Стандартен дефект и колегите по Германия са изпищели ... от сътресенията кристалите се разбиват и в крайна сметка нищо не става , виж намери си някакъв заместител ... има достатъчно красиви по специализираните магазинидаже може и да е с функция термометър или някоя друга газариика
Коментар
-
Такова директно съвпадение едва ли ще има , пък и нали ти казвам , разгледай в магазините с автоаксесоари ,има доста по-красили и стилни изпълнения , а и съм сигурен , че ще ти излезе по-евтино , въпроса е да го нагодиш да пасва към таблото и да го свържеш към останалото осветление на таблото , та да можеш и нощем да го ползвашможеш направо да използваш буксата на сегашния часовник
Коментар
-
Идея.Като се замислих в колата имам 2 часовника,един оригинален и един на касетофона.но нямам термометър.Аз бих сложил върху часовника термометъра ,часовника на касетофона ми е достатъчен.Колеги мнението ми е неангажиращо,просто реших че хрумването ми е подходящо за случая.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар