Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Фронтера в Пазарджик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за оглед на Фронтера в Пазарджик

Привет на всички!

Смятам да гледам ето тази Фронтера ---> http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?...667&f1=details

1. Има ли някой от Пазарджик, който може да ми помогне при огледа или да ме ориентирате към сервиз там, на когото мога да се доверя?
    2. Какво е мнението ви за това МПС? Струва ли си или са много километрите (надявам се, че са реални...в смисъл, че са достатъчно много за годините и)...което май е по-добре, отколкото да е на "123122" км. с врътнат километраж.

Плюсовете, които виждам са: ГУ, климат и че е тунингована за офф-роуд, като последното може и да е минус всъщност.

Специални благодарности на adwokat и MARINHAKER за споделените им виждания по въпроса.
    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

До: Помощ за оглед на Фронтера в Пазарджик

Ами отвън доколкото може да се съди по снимките изглежда добре. Ама по опита ми който имам с коли с такива пъстри елементи по интериора, включително и дето съм ги купувал отвън... имай едно наум. Разбира се ако се решил сериозно да се сдобиваш с кола трябва да я видиш. Успех

Коментар

Разбира се, че ще гледам...ама аз съм лаик ...за мен ще е достатъчно климатика да работи.
      Козата си иска пръч, както се казва...т.е. някой разбирач.

Днес в мобилето има нова обява за друга Фронтера, същата година, по-малко километри и по-евтина, та до края на седмицата може и да се преориентирам в избора си.

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
        Разбира се, че ще гледам...ама аз съм лаик ...за мен ще е достатъчно климатика да работи.
        Козата си иска пръч, както се казва...т.е. някой разбирач.

Днес в мобилето има нова обява за друга Фронтера, същата година, по-малко километри и по-евтина, та до края на седмицата може и да се преориентирам в избора си.
        Едно знам със сигурност.Да не се бърза.Ако идваш на огледи в София,обаждай се,аз съм на близо.Както каза каза един джамбазин 82 набор(нищо срещу възрастта му разбира се),аз не разбирам ,но ще ти правя компания,докато ти изброявам кусурите на колата и цената за отстраняването им.Иначе оглед в нета не става,въпреки че онази синята се вижда удара на преден десен калник,лош салон,автоматични хъбове и че е с неоригинална боя.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          Ако идваш на огледи в София,обаждай сe

Усещам, че май накрая ще стигна до Горубляне.
          Търсенето продължава, чудя се дали ще е много глупаво да напазарувам само по снимки ето този Нисан Терано: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=126150837

Много ми хвана окото, има си всичко.
          Ама като гледах в youtube как италиянците бичат яко офф-роуд...хм...
          На много обяви пише, че ДДС-то е възстановимо...к'во ще рече това? - Ако си взема кола от чужбина, тук ще ми върнат ДДС-то ли? ФЛ или фирма - има ли значение?
          Последно редактирано от GODzillata; 04-03-08, 15:13. Причина: едит: доп. въпроси

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение

Усещам, че май накрая ще стигна до Горубляне.
            Търсенето продължава, чудя се дали ще е много глупаво да напазарувам само по снимки ето този Нисан Терано: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=126150837

Много ми хвана окото, има си всичко.
            Ама като гледах в youtube как италиянците бичат яко офф-роуд...хм...
            На много обяви пише, че ДДС-то е възстановимо...к'во ще рече това? - Ако си взема кола от чужбина, тук ще ми върнат ДДС-то ли? ФЛ или фирма - има ли значение?
            ДДС само на фирма,ако нямаш,можеш да ползваш чужда фирма регистрирана по ДДС,и ако им имаш доверие разбира се.Иначе Тераното е супер наточено за цената.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Джипката изглежда добра,пробвай я и ако няма нещо да те притеснява -взимай я.Огледай диференциалите.Късмет.
              NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

Нямам време да ходя до Италия, ще пратя някой да ми я докара, пък дано да имам късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                  ДДС само на фирма,ако нямаш,можеш да ползваш чужда фирма регистрирана по ДДС,и ако им имаш доверие разбира се.Иначе Тераното е супер наточено за цената.
                  T.e. - пращам някой в Италия, прави договор на името на фирмата ми и ми я докарва, а после си искам ДДС-то?
                  Значи продавача трябва да пусне фактура, ама ако е частно лице?
                  И един ден ако реша да го продам, ще трябва май да внеса ДДС-то?

...хич не ги разбирам тези работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X