Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво е този маркуч?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво е този маркуч?

Здравейте колеги!Днес бях си полегнал под Фронтерата(2.0 КБ.96г.) за да я огледам малко и забелязах един маркуч около 6-8мм външен диаметър.Отдолу влиза в мисля че се казва ръкав,една тръба м/у предния диф и главината от лявата страна надифа.Този маркуч отива на горе към левия подкалник,но при мен не влиза никъде а е прегънат и вързан да се изолира.Вързан е точно под сервото,огледах го,но не видях някакъв щуцер в който може да елезе.Ако някой знае за какво е и къде трябва да влезе ще му бъда много благодарен.Може да съм обяснил малко неразбираемо,но утре ще се опитам да направя някъкви снимки.
    БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
    TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
    Съби Радев А(-) 0895745706

До: За какво е този маркуч?

Маслен отдушник на дифа и е прегънат и вързан за де не влиза вода в него!Ако погледнеш и на задния диф трябва да има същия.

Коментар

Благодаея ти!!!И на мен ми мина през акъла че може да е нещо подобно ,но ми се стори странно че е прегънат все едно е изолиран някакъв вакуум или нещо подобно.БЛАГОДАРЯ!!!

Коментар

и не влиза никъде, но и не трябва да е запушен
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

При някои има клапанче а при други влиза в рамата При всички случаи трябва да го има, особено ако джапаш из реките
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И аз го имам.При мен е прегънат и е наврян под казанчето със спирачна течност.Колегата Marinhaker ми обясни, че е отдушник на предния диф. при загряване на маслото в дифа да отнема налягане от семерингите или нещо от тоя род.
            Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнение
              И аз го имам.При мен е прегънат и е наврян под казанчето със спирачна течност.Колегата Marinhaker ми обясни, че е отдушник на предния диф. при загряване на маслото в дифа да отнема налягане от семерингите или нещо от тоя род.
              Много просто бе хора - загрява се маслото, от него и въздуха в дифа, зарширяват се, създава се налягане, и като е запушен отдушника и неможе да излезне през него ..... избива през семерингите...
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Не съм много сигурен ще трябва да погледна , но мисля че при мен влиза във едно кръгло черно нещо заедно със същият от задният диф. Нещото се намира пред помпата на съединителя , но не ми е ясно каква роля играе. При всички положения маркуча трябва да е отворен за да си играе ролята на отдушник.
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                  Не съм много сигурен ще трябва да погледна , но мисля че при мен влиза във едно кръгло черно нещо заедно със същият от задният диф. Нещото се намира пред помпата на съединителя , но не ми е ясно каква роля играе. При всички положения маркуча трябва да е отворен за да си играе ролята на отдушник.
                  Това "кръгло черно нещо" го имам и аз,маркуча ми е вързан някъде там.Ще го огледам и аз за някъкви свободни щуцери.

Коментар

Хора не правете глупости, оставете си колите както са проектирани. Това кръгло нещо е филтър за бензинови пари който не се сменя и не се отваря. Одушника на задния диф си има клапичка на предния е прегънат. Това е.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Хора не правете глупости, оставете си колите както са проектирани. Това кръгло нещо е филтър за бензинови пари който не се сменя и не се отваря. Одушника на задния диф си има клапичка на предния е прегънат. Това е.
                      ОК ,ФАНАТИК СМЯТАМ ДА НЕ ПИПАМ...

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                        ОК ,ФАНАТИК СМЯТАМ ДА НЕ ПИПАМ...
                        Не бе пипай си пари си дал. просто няма смисъл.
                        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X