Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за оглед на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б

Здравейте,
    Пускам тази тема и тук просто защото ми трябва бърза реакция.
    Спешно моля за помощта Ви за оглед на ОПЕЛ ФРОНТЕРА утре. Харесал съм го но без да го е видял човек, който разбира от джипове не ми се иска да го взимам. Джипа е 11.2000г., 2.2 16V, дизел. Външно и вътрешно няма забележки, гумите са Bridgestone 240/17/R16 и са почти нови.
    Посъветвайте ме дали е по-добре да я закарам на сервиз или е достатъчно някой от Вас, който разбира да я види на място. Въпроса е, че ако я карам на сервиз трябва да ползвам и пътна помощ. Просто по-голяма врътка ми се вижда, но ако трябва ще го направим.
    Много моля за бързата Ви реакция за сервиз или човек за оглед на място.
    Автокъщата е България Ауто и се намира на паркинга при хотел "Хилтън"
    Благодаря предварително!
    Последно редактирано от druncho; 27-02-08, 14:30.

До: Помощ за оглед на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б

Звънни ми утре да се разберем кога да я видим и чак ако има нещо обезпокоително ще се гледа в сервиз.Имам добра представа от техническо състояние на автомобили,така че мога да помогна без проблем.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Звънни ми утре да се разберем кога да я видим и чак ако има нещо обезпокоително ще се гледа в сервиз.Имам добра представа от техническо състояние на автомобили,така че мога да помогна без проблем.
      Здравей,
      Може ли да ти звънна сега да се разберем...

Коментар

Ееех най-накрая и аз съм почти член на клуба на джипките
        Изказвам големите си благодарности на Петър (adwokat) за отзивчивостта, бързата реакция и помощта при избирането на автомобила...
        Като я взема и регистрирам ще се похваля в отделна тема със снимчици

Коментар

Айде вземай я и да я караш дълги километри безаварийно. Доколкото разбрах ще имаш джипче със същия двигател като моя тъкмо ще обменяме опит (2,2 дизел 16 вентила дълга база 1999г.)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X