Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с предница или......?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с предница или......?

Здравейте!
    От известно време предницата на Фронтерата взе да потропва!
    Закарах я в сервиза Експрес 2 но там установиха, че всичко е здраво с изключение на луфта на един от лагерите, който натегнаха същия ден!
    Очаквах тропането да спре, но то се си продължава и ужасно ме дразни!
    Сякаш идва отпред/ляво!
    Може ли това тропане да не идва от окачването, а от нещо друго?
    Ако може да помогнете със съвет или насока как да отсраня проблема ще съм много благодарен!

До: Проблем с предница или......?

Хебел,паразитен хебел,втулки на амортисьори и други такива.Вдигни я,разклати и гледай,слушай.Ако не ти се занимава,смени майсторите.
    Успех.

Коментар

провери си тампоните на двигателя,да не се окаже както при мен,да търся по ходовата част,а то съвсем друго се оказа!

Поздрави

Коментар

Направи си налягането на гумите отпред 2атм. и отзад 2.2 атм. и ще спре.
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          Направи си налягането на гумите отпред 2атм. и отзад 2.2 атм. и ще спре.
          Taка ще стане непоносимо тракането
          за да няма такива звуци налягането отпред трябва да е 1.7 атм и отзад 1.8 ако се возите 4 човека съответно 1.9 и 2.0
          а за звуците ако в Експрес 2 са ти казали, че няма нищо счупено си карай и да не ти пука. Джип без потропване не е джип. Ако искаш да няма звуци и да вози идеално вземи си ситроен.
          no signature no problems

Коментар

Докато се прибирах от работа се сетих, че това май се появи след смяната на накладки!
            Утре ще проверя дали не е нещо от спирачните апарати!Майстора, който ги смени каза, че на едното колело видял някакъв зор - точно от там ми се чува тропането!

Коментар

Отвори предния капак в двата края преди пантите подложи по една гамичка така че след като затвориш капака да бъде в напрежение от гумичките и виж дали пак ще тропа .До сега съм направил този номер над 10 фронтери с неясни звуци и колегите остават приятно изненадани от резултата.Звукъ преди това е като пред изпадане на нещо апък всичко е здраво.И не само СИТРОЕН НЕ ТРОПА И НАЩЕ МОГАТ НО ИСКА ПОВЕЧЕ ГРИЖИ. УСПЕХ.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                Отвори предния капак в двата края преди пантите подложи по една гамичка така че след като затвориш капака да бъде в напрежение от гумичките и виж дали пак ще тропа .До сега съм направил този номер над 10 фронтери с неясни звуци и колегите остават приятно изненадани от резултата.Звукъ преди това е като пред изпадане на нещо апък всичко е здраво.И не само СИТРОЕН НЕ ТРОПА И НАЩЕ МОГАТ НО ИСКА ПОВЕЧЕ ГРИЖИ. УСПЕХ.
                Хаха могат да не тропат ама трябва да се лежи всеки ден от долу и да се сменя всичко много често. Аз като се си взех фронтерата се бях настроил, че ще карам камион и не обръшам внимание на дребните незначителни поскръцвания и потропвания. А иначе какви ситроени съм виждал моята фронтера е като чисто нова сравнение с тях.
                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X