Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голями вибрации на фронтера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голями вибрации на фронтера

Привет на всички просветени
    Имам едно питане към вас?....
    Днес установих,че когато карам фронтерката си с включено двойно предаване (4х4 бързи),при повишаване на скороста се получават гадни вибрации в купето.Спирам и пускам само заден мост и всичко приключва.......Легнах отдолу и поогледах малко и мисля,че можеби е от висящ лагер.Възможно ли е да е от него и дали ще го прави само на 4х4...Това е въпроса.....Едимн маистор го гледа и твърди,че е от него но аз искам съвет и от вас,щото аман от майстори.....Благодаря ви от сега

До: Голями вибрации на фронтера

Първоначално публикуван от enth Преглед на мнение
    Привет на всички просветени
    Имам едно питане към вас?....
    Днес установих,че когато карам фронтерката си с включено двойно предаване (4х4 бързи),при повишаване на скороста се получават гадни вибрации в купето.Спирам и пускам само заден мост и всичко приключва.......Легнах отдолу и поогледах малко и мисля,че можеби е от висящ лагер.Възможно ли е да е от него и дали ще го прави само на 4х4...Това е въпроса.....Едимн маистор го гледа и твърди,че е от него но аз искам съвет и от вас,щото аман от майстори.....Благодаря ви от сега
    Натиснах бутона изтриване но незнам защо се оказах.
    Като за начало трябва да знаеш, че последния ясновидец във форума вече не чете и не пише, другите се учим да хвърляме боб ама нещо не става. Ако все пак искаш помощ направи следните много ценни хода и може би ще имаш успех, а именно:

1. Потърси из форума
    2. Търси по-задълбочено
    3. Пак потърси ама по други критерии
    4. Почети всичко което си намерил.
    5. Ако все пак нищо не си намерил дай повече инфо за колата ти, и проблема.
    6. Отиди на майстор.

Надявам се да не се засегнеш с този пост. Просто съм в настроение за шеги.
    no signature no problems

Коментар

Fanatic,не се засягам от теб...аз много не разбирам и затова питам.Колата е фронтера 2.2 16v дулга база 95г.От скоро я имам но друг я кара,та днес ме повика да ме пита за това тресене и аз като я покарах го усетих.Карах я на някав така наречен майстор и тои това каза,но мисля да я карам при исузо.Тресенето се усеща само когато е на вкл.4х4.А за сърдене и дума няма,ако не те затруднявам посочи каде по точно да търся във форома щото времето е кът.Благодаря ти все пак.....

Коментар

Това съм ти го писал и в другата тема:

Нищо и няма на колата!!!

Разрови се из форума, почети .... и ще ти светне

Жокер: Парт тайм

Колега, каза ти се няколко пъти "Прочети малко" .....

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от enth Преглед на мнение
          посочи каде по точно да търся във форома щото времето е кът.Благодаря ти все пак.....
          А защо мислиш, че нашето време не е кът?
          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X