Здравейте,
Бих искал да Ви помоля за помощ относно установяване на типа диференциал на моята Фронтера, защото не мога да се справя сам. Прочетох темите относно диференциалите във форума, но така и не мога да открия табелките под пробката на задния диференциал - не знам защо липсват при мен.
Вместо това открих няколко надписа над и около пробката
. Надписът от първата снимка е: 16HA-010-0080. За последната цифра след 8-та не съм сигурен, но ми прилича на нула. Точно под него има още един надпис: 01-03. Малко по надясно (втората снимка) 10-15 сантиметра има още един вертикален надпис, който е: 98, под него има С, но обърнато на другата страна и под него следва 63.
Колата е Vauxhall Frontera, 29.05.1998, 2.2 16V бензин, 136 коня.
Много ще се радвам, ако ми помогнете да открия типа диференциал. Разбрах че е много важно какъв тип масло се използва, а не съм сигурен дори какво са ми сипали при смяната преди около 1500-2000 километра, която направих скоро.
Бих искал да Ви помоля за помощ относно установяване на типа диференциал на моята Фронтера, защото не мога да се справя сам. Прочетох темите относно диференциалите във форума, но така и не мога да открия табелките под пробката на задния диференциал - не знам защо липсват при мен.
Вместо това открих няколко надписа над и около пробката

Колата е Vauxhall Frontera, 29.05.1998, 2.2 16V бензин, 136 коня.
Много ще се радвам, ако ми помогнете да открия типа диференциал. Разбрах че е много важно какъв тип масло се използва, а не съм сигурен дори какво са ми сипали при смяната преди около 1500-2000 километра, която направих скоро.
Коментар