Здравейте!Имам Фронтера 2,2 дизел,автоматик-2000г.Днес ми се появи следният проблем-като запалих сутринта започна да мига сигнализацията на 4х4 и мига през цялото време докато карам,като същевременно светва и оранжевата лампа на чекинга.Лампата на чекинга свети около 10 сек.и изгасва,като след малко пак светва и пак изгасва.Като натисна бутона на 4х4 сигнализацията си свети нормално(без да мига) и лампата на чекинга не светва.Като изключа бутона 4х4 сигнализацията пак почва да мига, чекинга пак светва и след малко загасва. Казаха да върна на заден ход 4-5 метра,но и това не помогна,сигнализацията продължава да мига.Ако някой знае на какво се дължи това,моля да ми помогне!Предварително благодаря на всички!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Фронтера
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Проблем с Фронтера
Здравей колега, аз имам същата и мойта индикация на 4x4 мига от време на време.Що се отнася за чекинга моето мнение е че няма нищо общо просто на датчика за изгорели газове като не му харесат стоиностите светва.Моята постоянно ту светва ту изгасва и други дизели го правят поне така ми обясниха.Jeep Гранд Чероки 3.1
-
До: Проблем с Фронтера
Благодаря за отзивите!Всичко се оправи много лесно- смъкнаха защитната кора на картера,беше се откачило маркучето на вакума!!!Сега всичко е О.К.,включва и изключва нормално и лампата на чекинга не свети повреме на движение.Още веднъж благодаря!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар