Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали не направих глупост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали не направих глупост

Дали не направих глупост като преработих планката която държи десния тампона на двигателя и присадих тампон от 2.2 бензин на 2.2 тдн 99г?В процеса на работа се оказа че и левия е скъсан.Последствията са 4е сега тресе пове4е.Сега има един здрав тампон макар и от бензинов двигател,и един скъсан ляв оригинал.Дали ако преработя и левия заменяйки го с тампон от 2.2 бензин ще реша проблема докато намеря оригинали,или ще съсипя колата?За сега карам само по шосе.Предварително знам 4е разликата м/у двата двигателя е голяма,но алтернативата е да спра колата,а това е крайно нежелателно.Ако някой има опит,моля да сподели

До: Дали не направих глупост

Според мен, този ще го късаш по-често. Аз се пробвах на задния на Астрата да сложа бензинов, но ефекта беше нулев. Ставало, но за 1,7 ТДС се заменял с 2,0 бензин. Явно дизела има вибрации като на доста по-голям бензин.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

И със съвсем друг характер, така Че, млади ЧовеЧе, и с друг съпромат.

Надявам се че като смяташ, не използваш много букви.

Коментар

аз бях писал,че във връзка със същия проблем със същатия модел ми дадоха идея да приспособя тампон от някаква друга сходна кола, монтьора каза,че на Нисан Патрол бил сходен само трябвало да се преработи както той каза "петата" или ти както я пишеш "планката". Оставих тази идея като краен вариант. Все имам резерви към такива преправянки, но и мен може да ме принудят като се има впредвид ,че вече чакам шест месеца за оригинален и съм го поръчвал на всевъзможни доставчици.

Коментар

Явно, че не са толкова различни. Оригинално го дават моя и за бензинките 2,0 един и същ. Само десния ми е специфичен и е еднакъв с 1,5 ТД.
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

По идея дизеловите винаги са по-твърди. Щото спектърът на вибрациите е друг, и да избяга от резонанса на железата на кабината. Понеже там вибро, шум ...

Коментар

2.3ТДИ,левия тампон го присадих от Москвич408,карам вече 1.5г.Сложих го м/у двете планки.Като че ли няма разлика във вибрациите.Предстои присадка и на десния.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X