Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пружини на накладки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пружини на накладки

Някой знае ли от къде могат да се намерят или изработям пружините дето държът накладките?
    Или само ако се купят нови накладни и може би са комплект?
    Че предно ляво колело се раздганча и гледам накладката хлапа и по дупките дрънчи.
    Става въпрос за Опел Фронтера КБ.
    Едно време имахме митсубиши галант и задните му накладки беха на подобен принцип.
    Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

До: Пружини на накладки

ако не намериш(вероятността ми се струва малка)свали другите и търси в някоя морга подобни или звънни на ISUZO трябва да има при него

Поздрави

Коментар

провери си дебелината на дисковете, моите бяха много износени и така дранчаха че накрая едната наклтака се размести от мястото си , целендара изпусна течноста и ... нубаво че хямаше нищо пред мен.

Коментар

моите отзад не бяха изтъркани имаше поне още 7 мм живот в тях,но скърцаха като лагерна количка,сутрин като тръгна и скърца като каруца,ми сега една паника,карам я да я видят,ми за накладки е,сменям ги и сега няма грешка

Поздрави

Коментар

Здравейте тези пружини ги наричат монтажен комплекти и са доста скъпи 40-50лв за комплект за две гуми. Тази седмица смених накладки и дискове и информацията ми е прясна
          Поздрави
          ОФА 2.0 Спорт "96
          Боян 0898642831

Коментар

Колега в София има от кьде да се купят,ако не намериш ми звьнни на 0898427573,ще ги купя и изпратя по автобус.Успех

Коментар

Не бързай да сменяш накладки или каквото и да било. На мен преди време ми сменяха маншон на карето и явно тогава при сглобяването са ми затрили тези пружинки или по-скоро пластинки. А аз без да разбера и от майстор на майстор смених и дискове и накладки, а то цялото тракане било от това ,че пластинките на колелото ,където беше скъсания маншон ги нямаше. Още по странно,че след това като ми смениха накладките и дисковете,сложих "Локхийд -Делфи"не можаха да намерят ремонтен комплект, които да пасне-пластинката не влизаше в новия диск. Преработих старите и сега имам на всяко колело по една пластинка, пак по-добре от нищо и даже забравих за случая, трябва да вляза в ообнно голяма серия от дупки (не че ги няма в изобилие) за да чуя тракане на накладките. Но сега като си отворил темата пак се позаинтересовах -според вас този ремонтен комплект стандартен ли е за всеки модел или зависи от марката на дисковете и накладките. Защото както казах след като ми смениха дисковете и накладките нито старите пластинки паснаха нито новия ремонтен комплект със същата марка като дисковете пасна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X