Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка - Воксхол Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова придобивка - Воксхол Фронтера

Здравейте Уважаеми Участници във Форума,

Първо искам да изразя удоволствието от Вашето съществуване и всичко, което правите за повишаване на информираността по отношение на колите ни.

Казвам се Любомир Мишков и живея в Пловдив. От няколко месеца притежавам Воксхол Фронтера 29.05.1998. Купих си този джип заради чувствителната отстъпка в цената и относително доброто техническо състояние.
    Засега доколкото мога да се определя сам, съм привърженик на софт оф роад разходките, но ми се струва, че постоянно си променям стандартите.
    Почти нищо не разбирам от коли, като изключа наученото от форума и малко ровене в Интернет предизвикано от Неволята във връзка със скъпото обслужване. Искам да добавя, че още не съм фалирал дори минавайки през Сервиз Стефанов (15-20 пъти). Но затова може да Ви споделя отделно.

И накрая: много се радвам че вече мога да ходя на горски разходки и реализирах една мечта да имам 4x4 автомобил. Ако имам възможност никога не бих се върнал към лека кола.

Благодаря за Вашето внимание. Щом получа право да публикувам снимки като активен потребител ще се радвам да го направя.

До: Нова придобивка - Воксхол Фронтера

Мога да кажа само честито и добре дошъл.Докато качиш снимките,разкажи нещо повече за този модел.Заинтригува ме името му Воксхол Фронтера
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Заинтригува ме името му Воксхол Фронтера
      Опел Фронтера made in GB
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
        Опел Фронтера made in GB
        Те и Опелите ги правят там.Моята според кода е правена в Лутън.Само не съм се интересувал с какви мотори събират Воксхола.Колегата ако обича да сподели,че ми стана интересно.

Коментар

Оттук нататък ще тава все по-зле. Добре дошъл в клуба на болните по джипките. Успех и много безаварийни километри.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Те и Опелите ги правят там.Моята според кода е правена в Лутън.Само не съм се интересувал с какви мотори събират Воксхола.Колегата ако обича да сподели,че ми стана интересно.
            Mоторите са същите всичко е 1:1 само че е за Английския пазар, и мойта е правена в Лутън но е за Европа.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              Mоторите са същите всичко е 1:1 само че е за Английския пазар, и мойта е правена в Лутън но е за Европа.
              Големи шовинисти тия от острова.Мотора-Опел,другото-Исузу,ама щото гаечните ключове от тях-за Англия друга табела,тяхна си.Няма Опел,няма евро-островитяни .

Коментар

Благодаря Ви за отговорите и интереса.

Изпращам Ви две снимки, където съм бил на пикник още преди зимата.
                Фронтерата наистина е правена в Лутон. Направо от Англия ми я докараха. Вътре беше много запазена, явно не е пушено и т. н. От вън също изглеждаше много добре. На двигателя 2.2 16V, 136 коня, пише Воксхол, но нищо повече не знам за него. И аз се чудя къде ги произвеждат, едва ли е в Англия. Сигурно някой от Вас знае.

Малко интересна техническа информация:
                Преди време си ремонтирах задния десен Brake Caliper - още не знам как се казва на български тази част, но от снимката ще можете да определите. Ремонта беше извършен много некъдарно в сервиз Мепекс - не ми сложили добре уплътненията. Резултата е плачевен: пясък и вода са увредили леглото на спирачния цилиндър и сега трябва да се смени цялата част, а не само цилиндъра. Цената е 760 лева в Опел в Пловдив. Успях с много усилия да я намеря в Англия за общо 200 GBP с включена дост. и застраховка. Открих че тази част е същата за Исузу Труупър. Ще разгледате таблиците и ще си кажете мнението. Pdf. документа го намерих така както го виждате в Интернет и не знам, на кой производител е, но се отнася специално за Brake Calipers (заден десен Caliper).
                Прикачени файлове

Коментар

Градски , честито и от мен . Може да пием по едно някъде та да се запознаем ако искаш. тел. 0885 64 56 14

Коментар

Честито и от мен
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Добре дошъл в отбора

Поздрави

Коментар

На двигателя 2.2 16V, 136 коня, пише Воксхол, но нищо повече не знам за него. И аз се чудя къде ги произвеждат, едва ли е в Англия. Сигурно някой от Вас знае.
                        Поне са се напънали да отлеят алуминиево капаче на клапаните с тяхно лого.С тези показатели сигурно е опелски.А че след машинното всичко съвпада с Исузо да не те учудва.Добре дошъл и честито-има визия колицата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X