Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мигачи...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мигачи...

Става дума за тези малките на калника,слизам от джипа и стъклото виси отлепено наполовина и аха да падне,почистих го и с обикновен силикон го лепнах,но не ми вдъхват доверие,ако някой е патил дупките стават ли за мигачи от други коли,например квадратни,или някакво друго решение,препоръчайте някой силикон или лепило да ги лепна по здраво?

Поздрави

До: Мигачи...

Виждал съм на местото на оригиналните да слагат Ладови,
    може би защото са кръгли или са най-ефтини
    Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Отиваш в магазин за автоаксесоари,има поне 10 вида мигачи.Харесваш си един комплект и го монтираш.Това е.И аз ще минавам на този вариант.
      NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

Здрасти лично мнение не ги лепи ,че няма как да смениш лампичката ако се наложи .Само санитарен силикон за мивки и т.н. и то не много ,само леко го намацай. Ама като се замисля няма смисъл защото силикона е 6-8лв. а два нови мигача не повече от 10-12лв. в маг. за автоаксесоари.

Поздрави.

Коментар

а дали ще станат на дупките,да не са хлабави някой от тях че ще стане по зле,ще чакам тези да окапят,и отивам в най близкият магазин и си взимам едни

Поздрави

Коментар

Здравей колега,
            тези стъкълца на малките мигачи си ги купих от сервиза на Опел,който се намира на Ботергадско шосе за 2,70 лв. броя.
            В тях от вътрешната страна има издълбани канали в които се завиват към основата и ако се наложи смяна на крушка няма да имаш проблеми с отлепване на силикон.

Поздрави на всички:
            В.Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X