Привет колеги!Не се сдържам да ви се похваля и аз с мойта нова придобивка.Вече и аз съм горд собственик на ФРОНТЕРА.Джипката е къса база 2.0 96г.Всичко си има колицата-клима,АГУ.4 нови зимни гуми и т н.много и се кефя.Най вероятно за напред ще имам въпроси но за сега се справям.Всъщност имам един-каква е нормалната позиция на стрелката за маслото при топъл двигарел на оборот?Благодаря предварително!Ето и малко снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЕТО И МОЯТА ДЖИПКА
Свий
X
-
До: ЕТО И МОЯТА ДЖИПКА
Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнениеВсъщност имам един-каква е нормалната позиция на стрелката за маслото при топъл двигарел на оборот?Благодаря предварително!Ето и малко снимки.Последно редактирано от adwokat; 03-02-08, 20:50.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
-
До: ЕТО И МОЯТА ДЖИПКА
Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнениеа при около 900-1000?моята стои на първата черта.
Съдейки по всички фронтери които съм видял или прочел за тях май е нормално.Над 2000 оборота трябва да е на средата.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар