Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за филтър на авт.ск. кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за филтър на авт.ск. кутия

Простете невежеството, но може ли някой да каже необходимо ли е смяна на филтъра на скоростната кутия при смяна на трансмисионното масло.
    Става въпрос за Фронтера 2.2 дти, автоматик 2000г.
    Ще бъда благодарен защото офертата за цена на въпросния филтър в Бояна ауто е 400лв.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

До: Въпрос за филтър на авт.ск. кутия

естествено 4е е задължителна.ина4е за какво се сменя маслото.просто намери филтър от другаде цената ще е друга.ина4е ако не се смени може следващия път заедно със скорстите за по евтино

Коментар

Щтото и аз така мисля. Ама от ФИРМЕНИЯ сервиз казаха, че се сменял само ако се отварят скоростите. Усъмних се нещо и понеже нямам никакъв опит с авт. трансмисии реших да пусна темата тук.
      Може пък да е политика на фирмата - сега ти "спестяват" 400лв, и после апчихуууууууууу 6-7хилки.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        Простете невежеството, но може ли някой да каже необходимо ли е смяна на филтъра на скоростната кутия при смяна на трансмисионното масло.
        Става въпрос за Фронтера 2.2 дти, автоматик 2000г.
        Ще бъда благодарен защото офертата за цена на въпросния филтър в Бояна ауто е 400лв.
        масло вън само ако се сваля кутия да не смесите 2 вида масло, при опел слагат различно масло за различни пазари. Само Боби брадата може да смени целото масло без да сваля кутия /има машина за това/, контактирайте Лозан (isuzo) за савет.
        Последно редактирано от sergej; 30-01-08, 18:57. Причина: написах глупост
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Аз имам същата Фронтера с авт. ск. кутия. Маслото се сменя подобно на маслото на двигателя. Само интервала е по голям-30000км. Филтър струва към тридесет лева и е американски на bryco, общо с гарнитурите и маслото отива към 150лв. Това е при единствения във Варна наистина магьосник на скоростни кутии. И смяната е подобно на това на двигателя, както и при него разбира се е невъзможно да се източи старото масло на сто процента, но и двигателя никой не го сваля за да източи маслото напълно.

Коментар

Здравей,колега!Имам същият модел Фронтера,вчера сменях всички масла,включително и на авт.ск. кутия. И аз бях в същата ситуация,и на мен в един магазин за авточасти ми казаха една цена-427лв за въпросния филтър!!! След това отидох до един приятел,който има сервиз-при него смених маслата.Той поръча всички филтри и масла,като ги донесоха на фактурата срещу филтър за авт.ск. кутия пишеше-29.42лв с ДДС!!!

Коментар

Боже колко мъка има по този свят!
              Защо в България всички търговци искат да станат милионери за дни?
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X