Можели да се оправи вакум помпата на спирачкита на Opel Frontera
Колега изтрих ти едната тема, защото нямаше никаква информация в нея. Предполагам не си чел правилата на форума и ти препоръчвам за напред да се запознаеш с тях.
За да не трия и тази тема ще те помоля да напишеш каква е колата, коя година е с кой мотор е коя помпа и какво и има. Защото медиумите в този форум са на изчерпване.
на фронтерите съм срещал 2 вида помпи
на къса база 2.0 единият вид - същата като на Исузо - 750-900лв на поръчка
на дългите бази и късите дизели - 90 лв налична
ако е от помпата - моли се да е от втория вид - те са по дълги и с различни изходи и входове за маслото
преправя се но не е лесно
ок Opel Frontera 2.3tdi 92г когато натисна спирачкита педала ми пропада
Това какво общо има с вакуума? На сервото има датчик, който ти включва лампата за ръчната на таблото при недостатъчен вакуум. Прегледай и обезвъздуши първо задните спирачки и кантара и ако не се оправи, търси причината в спирачната помпа.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Карахме я на нЯколко сервиза и казаха Че е помпата взехме втора употреба и нЯма промЯна а когато се подаде гаЗ поЧВа да лови но по много малко от Перник сам.
Колега виждам, че не си прочел правилата. Пиши ясно, правилно и на БЪЛГАРСКИ. Цифри в думите не са приети тук.
като напомпаш втвърдява ли се педала или пак пропада ,и как е педала когато мотора не работи -твърд, или пак пропада ....под пропадане какво разбираш плавно спадане на педла или единя крък не работи -натисксш до някаде е мек а после става твърд но не спира
постояно си е твърд много рядко пропада но и тогава няма спирачки
Пропадането на педала не е от помпата... по-скоро има може би проблем някъде по колелата.. колкото до твърдият педал виж дали помпата прави вакуум.. (моята поне е от тези които са закачени на алтернатора и май нови вървят само комплект с него... ), при мен просто се бяха изронили шлиците на алтернатора(оста) и не правеше вакуум... купих втора ръка динамо с помпа от омега за 120лв. Оказа се обаче, че алтернатора не зареждаше нормално, май просто си беше стар. Сложих помпата на моят алтернатор, но имаше проблем понеже бях го бях изрязъл малко,докато се мъчех да нагодя старата помпата.. та малко преправки и сега работа. НО имам един въпрос когато карам извън пътя по неравности пак ми светва лампата на таблото спирачките си работят, педала си е нормален.. къде ли може да е проблема?
Става въпрос за вакуумпомпата която е монтирана на генератора при Фронтера 2.3ТДИ,така си оригинално!
Да точно Просто от бързане съм писал с гъ*а си и даже сега и аз не разбирам какво съм писал
Та помпата е наистина закачена на "вала" на алтернатора.. и тъй като при мен се изрониха шлиците на "вала" точно накрая, първото което направих е да скъся динамото за да може помпата да падне по-надолу към здравите шлици... временно .. изрони и тях и накрая след 6 месеца каране с твърд педал, взех тези от омегата и стъкмих един работещ комплект динамо и помпа
Ако държите ще кача и снимки на рязаното динамо( става дума за изрязване с ножовка на около 5-10мм), не отричам, че е побългаряване, но поне успях да се прибера тогава от Варна до София
Fanatic - някъде във форума, четох че сам си си правил тръбите там пред фаровете (ролбарите), но ако онази фронтера с кануто на покрива е твоята, ми се сториха прекалено истински... някакви чертежи? благодаря предварително.
на фронтерите съм срещал 2 вида помпи
на къса база 2.0 единият вид - същата като на Исузо - 750-900лв на поръчка
на дългите бази и късите дизели - 90 лв налична
ако е от помпата - моли се да е от втория вид - те са по дълги и с различни изходи и входове за маслото
преправя се но не е лесно
Къде ги има налични,че гумичките на мойта се скапаха и не мога да намеря същите.Стават ли от друго?
дългата помпа за 2.3 и 2.4 двигател както и за всички други дълга база
ги има налични в почти всеки магазин
те са по около 90 лева цялата помпа
късият модел се слага на късата база и на исузо
модел трупър и тфс
тя струва 900 лв някъде и е само на поръчка
ремонт на хидравлика от всякакън тип може да се направи във фирма
Хидроникс - Казанлък
правят все и най важното знаят какво правят
гумички не знам къде продават
особеното на късата помпа е че много ама много трудно се обезвъздушава
това ме отказа да си сменя напълно спирачното масло
късият и дългият модел де различават по дължината и изходите за тръбичките
захващането не помна как беше...май си беше същото щото на автомобил с къс модел с 1 ден ТНТМ сложихме дълга помпа
дебитът им е един и същ
работното налягане също
а защо трудно се обезвъздушава?аз мислих моята течност да я тегля с вакум и да сипвам новата,но маисторите не дават,стара сиситема да не се направи някоя беля,не се знае от кога не е сменяна да не се задръсти нещо и да се сменят маркучи,помпи и допълнителни разходи,след като всичко си работи отлично след смяната на накладките,течността е чиста не е мръсна или почерняла,и затова се двоумя какво да правя
Коментар