фронтера спорт 2.0 97год.чува се странен шум от към скоростната кутия но само на 1,2,3,скорост на 4 няма от какво може да е дали е от скоростите или от нещо друго
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера спорт 2.0 шум в скорости
Свий
X
-
До: моля за инфо
Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениефронтера спорт 2.0 97год.чува се странен шум от към скоростната кутия но само на 1,2,3,скорост на 4 няма от какво може да е дали е от скоростите или от нещо друго0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
До: Фронтера спорт 2.0 шум в скорости
Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнениещом има стружки значи нещо не е както трябва, доста трудно масло се пресича.разглабяй и сменявай каквото е заминало,да не стане после за нова скоростна кутия,едното обикновенно води до друго,ако не се отстрани навреме.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Лозан и Цецо - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11268"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеХич не е трудно. Ако се смеси (полу) синтетика и минерално се пресича веднага. Едно отваряне само нищо няма да реши. Варианта е да се смени само първичния и/или междинния вал и лагерите. Другият е цялата СК .... И в двата случая няма да е евтино.
Абе това с пресичането не е много ясно. От моя сервиз си посветиха 2 дена от времето за да проверят тази теория и в крайна сметка се оказа че му няма нищо на маслото. Тестовете бяха:
Синтетика + Минерално
Минерално + Полусинтетика
Полусинтетика + Синтетика.
След 2 дена мешане и варене на маслото нищо не се случи....
Коментар
-
За скоростите наистина проблема е сериозен
виж някой сервиз за скорости или както казва Куздов при Лозан.
Off topic:
Аз няколко пъти съм доливал в полусинтетика минерално и не се е пресичало. Но все пак не е хубаво да се прави.no signature no problems
Коментар
-
Ами аз никога не съм пресичал масло (но и никога не съм ги смесвал), обаче всички монтьори и маслари, които познавам твърдят, че е така. Предпочитам да не проверявам на практика ...."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениефронтера спорт 2.0 97год.чува се странен шум от към скоростната кутия но само на 1,2,3,скорост на 4 няма от какво може да е дали е от скоростите или от нещо друго
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар