Здравеите. Отскоро имам Фронтера А 2.0 и мисля да слагам АГУ. Моля за вашите мнения и препоръки!!!/вид на уредба, монтаж на бутилка и т.н/
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква АГУ за Фронтера А 2.0? Мнения, препоръки.
Свий
X
-
До: Каква АГУ за Фронтера А 2.0? Мнения, препоръки.
Една от най-добрите е BRC,зависи каква ти трябва и към каква си се насочил,обикновенна с плочка или газов инжекцион?Доллкото аз съм запознат на фронтера с този двг има различни електроники,на едната е екотек,на другите е старата,но не съм съвсем сигурен,нека по запознатите да се изкажат.
Поздрави
-
Аз си сложих метан 2 бутилки 30 литрови и със 11 лв. изминавам между 160 - 180 км извън градско а сега я засякох 4x4 градско между 100 - 110 км. и то при доста голям сняг в Д-ч. е невърви както е на бенэин ама едното за сметка на другото а и Фронтерата не е спортен автомобил че да я юркаш със 140 км. в час[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Дам и аз съм на мнение, че дори и с обикновена АГУ резултата е приличен и разхода е в рамките на нормалното 12л средно, ако не я настъпваш много, много . Важното е да ти поставят кадърно системата и да бъде добре настроена ... успех в избора. Аз съм с ловато и откакто я сложих не ,че харча по-малко за гориво, просто карам повече
Ето линк с проблемите които ме засягаха и мен по време на решението
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9707Последно редактирано от vilik; 10-01-08, 22:40.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар