Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за ръчна и съвети. ОФА КБ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за ръчна и съвети. ОФА КБ.

Колеги изникнаха две въпросчета и ако може да ми помогните с малко инфо.
    1.Нямам жило на ръчната спирачка /някой умник го е отрязъл/.Къде мога да намеря и колко струва горе доло?По моргите в СОФИЯ дали ги свалят или и те направо със секча играят?
    2.Отзад в дясно имам едно лупкане като увелича скороста на движение и то се засилва, като намаля и то намаля.Проверих гумата и джантата но се оказаха наред.Може ли да е крив диск и да опира във феродото?Или да е осукана полуоската ?Възможно ли е?На каква цена евентуално е и та?
    Не стърже на желязо.КОЛАТА ТАКА Е ДОШЛА ОТ ГЕРМАНИЯ НА ХОД.
    БАЛГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

До: малко помощ и съвети може ли ?

Здравей колега на правилното място си ще ти се помогне НО кажи каквати е колата -джипа на всички модели НЕ са устроени ръчните спирачки по едантичен начин. ЗА това прочети правилно правилата за побликуване и напиши освем ако не е таина.КАКВА Е МАРКАТА.
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

колцата естесвено е фронтера 95г. 2.0 КБ

Коментар

Първоначално публикуван от airhunter Преглед на мнение
        колцата естесвено е фронтера 95г. 2.0 КБ
        Здравей съжалявам много но посочената марка е извън моята компетентнос надявам се някой от колегите тук ще ви даде нужното инфо и съдеиствие . Успех
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Всичко, което си изброил е възможно. За частите не е лошо да споделиш първо ти от къде си, пък после ще ти кажем кое-къде. Иначе от моргите каквото намериш .....
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Ами от Пловдив съм и такмо се канех да питам има и пловдивчани.НО не е проблем да се отскочи и до София. ,ако се окаже че там а по-евтинко/няма смисъл да се дават пари на вятъра/.

Коментар

До: Жило за ръчна и съвети. ОФА КБ.

Свържи се с колегата и се разберете: http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=2277
              http://forum.offroad-bulgaria.com/se...&starteronly=1
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Днес ходих до ОПЕЛ Стефанов /сервиза на опел в Пловдив/
                Казах им какво има на джипката,качиха се ,вратнаха едно кръгче и заключението им беше че е лагер.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА ЛЕКО БИЕНЕ ОТ КОФТИ ЛАГЕР?Дали е така един господ знае.
                БЛАГОДАРЯ МНОГО КУЗДОВ.Говорих с ИСУЗО и другата седмица ще идвам до София ,да я свършим тази работа че немога да я слушам вече как лупка,направо откачам.АКО СИ СВОБОДЕН МОЖЕ ДА ДРЪНЕМ ПО ЕДИН ТЕЛЕФОН КАТО ИДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ , И ДА ПИЕМ ПО НЕЩО.

Коментар

Бре бре на къде тръгна тоя форум
                  Колегата пита за жило на ръчна спирачка вие го пращате направо при......
                  Вие да не сте дистрибутори бре
                  Колега ето ти малко инфо за жилото на ръчната:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%E6%E8%EB%EE
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Хъм, ми къде да го пратя? Аз лично откакто имам Фронтера изобщо не си правя труда да търся части на друго място. Не, че няма, просто съм се убедил, че ще загубя много повече време и пари. Иначе и в Опелнамкойси сигурно ще му свършат работа, но за какви пари ....
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X