Колеги,през есента се сдобих и аз с Фронтера 2.0i,сложих и газово(обикновенно),но разхода ми е около 19-20/100 градско.Това нормално ли е?на мен ми се вижда доста.Аз съм от Варна,някой може ли да ме упъти къде може да ми оправят предното(да не е много скъпо само),4е не работи въобще.Полуоските на 4Н се въртят,но хъбовете нещо не зацепват.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За разхода на Фронтера 2.0i и хъбовете
Свий
X
-
До: За разхода на Фронтера 2.0i и хъбовете
Единствения начин е да си купиш нови хъбове, аз ти препоръчвам да са ръчни. Мойта кола е същата и харчи доста по-малко, този разход е огромен, но не мога да ти дам съвет къде да ти я погледнат.no signature no problems
-
Разхода ти 20/100км, и то само със заден мост е високичък.
при мен максималният който ми е давала е 17л/100км. по планински пътища.
А най-ниският разход който съм имал е 10.5л./100км. извънградско при скорост не повече от 80км/ч,което си е изнервящо
Иначе за хъбовете само ръчни и ще ти е мирна главата
Ето снимки и на джата вида хъбовеНяма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)
Коментар
-
Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнениеМалко off topic-
тезни ръчни хъбове са наистина хубаво нещо,но и автоматичните на са изхвърляне,стига да не мъчиш джипа много,ще ти свършат отлична работа-всичко е подръжка и правилна експлоатацияНякои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
lubashki777
Що не си се обадил....ние ги доставяме от днес за утре....Питай Маринхакер той е жив свидетел....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Благодаря за помоща.като включа на 4х4 нищо не се чува и не щрака.един познат веднъж отвори хъбовете и ги погледна(уж няма нищо счупено),но той не е специалист по джипове, и каза,че просто може да не са зацепени правилно.
Коментар
-
За хъбове по-добре да мислиш за ръчни...... За разхода зависи от зависи....На къси разстояния ли караш основно, загряваш ли я добре преди да потегляш, тежък ли ти десния крак и т.н...... Аз едно време имах едно Волво 244, което извънградско гореше 10л/100 газ и градско в Плевен 18-20Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Няма такова нещо. За да не включват при условие, че са здрави, значи нещо не се върти от раздатката към предния диф и полуосите. Вдигни я на подемник, включи предното и гледай отдолу какво се върти. Проблема не ти е в хъбовете."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от emo69emo Преглед на мнениеПолуоските на 4Н се въртят,но хъбовете нещо не зацепват.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар