Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрaнен проблем!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стрaнен проблем!

Здравейте!Честита Коледа!От два месеца притежавам Фронтера!Понеже живея на място до което се стига по много стръмен път, от известно време наблюдавам нещо странно.Като пристигна около задните колела мирише на нещо много странно - като на изгоряла гума или масло!
    Ако някой има представа от какво може да се получава това нещо - моля да помогне с инфо!
    Благодаря!

До: Стрaнен проблем!

)) Ми като стигнеш, легни отдолу и виж кое грее. Нормално е колелата да са МАЛКО топли. До пушеци - не е нормално нищо. Значи ще е горещо.

Коментар

Честита коледа!
      А как мирише феродо знаеш ли? Пипни го тук там и виж къде грее.

Коментар

И мойта мирише по същия начин първите 50 000 километра се чудих какво е но вече престанах....
        Не е феродо, обаче наистина миризмата е като на изтъркана гума, не е от дифа не е от накладките.Аз го отдавам на някоя от изолацийте на купето около ауспуховода.
        no signature no problems

Коментар

Аз пък ще ви кажа да не се мъчите - това го има само зимата. Полепва по генерацията всичката гнус от пътя и мирише. И то точно така. Лятото като е сухо няма да мирише.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Напротив, аз не го усещам само зимата.
            Мисля, че е изолация защото зимата не се загрява достатъчно явно....
            no signature no problems

Коментар

Благодаря Ви колеги!
              Аз се притесних да не е диференциала и като чета какви страшни неща пише за проблемите с него малко се уплаших!
              Днес времето беше сухо и миризмата се изгуби!
              Радвам се че винаги мога да разчитам на Вашата подкрепа!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Напротив, аз не го усещам само зимата.
                Еми новмално, гадостта по софийските улици е целогодишно

Коментар

Първоначално публикуван от horozovvv Преглед на мнение
                  Здравейте!Честита Коледа!От два месеца притежавам Фронтера!Понеже живея на място до което се стига по много стръмен път, от известно време наблюдавам нещо странно.Като пристигна около задните колела мирише на нещо много странно - като на изгоряла гума или масло!
                  Ако някой има представа от какво може да се получава това нещо - моля да помогне с инфо!
                  Благодаря!
                  Тази миризма я има и при мен след като току що съм спрял,но задното гърне ми е ново на два месеца и мирише от него ,а и от изолацията над него към купето,но неприлича на феродовата миризма.
                  088пет16пет3пет7

Коментар

Първоначално публикуван от w.krumoff Преглед на мнение
                    Тази миризма я има и при мен след като току що съм спрял,но задното гърне ми е ново на два месеца и мирише от него ,а и от изолацията над него към купето,но неприлича на феродовата миризма.
                    От пост ти разбирам че твойта си е открил от къде е ....
                    Темата е от 2007г та не го мисли колегата, не и се притеснявай на миризмата сигурно се е измирисала ....
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Още не се е измирисала!!Но все някога и това ще стане!
                      Това продължава да се случва само когато е мокро.Иначе браво на Фронтерката-вече втора зима не ме е оставяла и си ме прибира до къщи без проблеми.Поздрави на Дядо Владо и всички други!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        От пост ти разбирам че твойта си е открил от къде е ....
                        Темата е от 2007г та не го мисли колегата, не и се притеснявай на миризмата сигурно се е измирисала ....
                        Да!От Коледа насам нормално е вече да се е измирисала!
                        088пет16пет3пет7

Коментар

Първоначално публикуван от horozovvv Преглед на мнение
                          Още не се е измирисала!!
                          Новогодишно жив и здрав и ти и хората около теб и както казвам "желая тълпи клиенти"
                          Колегата го "хапя" че се включва по неактивна тема от коледа 2007 ....после имахме и коледа 2008....ама да е жив и здрав!
                          Знаеш къде съм, ако искаш може да звъннеш и да дойдеш да е гледаме и душим....но както "Фанатик" писа - може и да си е така Спомням си че чисто новата ми "астра" като беше с наквасени стелки, вонеше на "кисело зеле" и нямаше лек, а после четох че при конструирането за избягване на подобни проблеми в бъдеше, се използвали и "носове" - професионалисти които определяли миризмите в колата и евентуалните тяхни комбинации
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X