Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете нещо за Монтерей 3.1 ТД!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кажете нещо за Монтерей 3.1 ТД!

Имах такьв за около 3 години.Мотора е Японски и наистина частите са дефицитни,но вече спокоино се намират в Гьрция на по-сносни цени.Малко е тежьк и тромав,но иначе наистина е доста здрав.На моя още след покупката му направих основен ремонт(беше прегрял),но след това 3г никакви проблеми.Даже ми останаха някои части-сега се сещам за гарнитура на главата ,теглич,филтри.
    На дьльг пьт с 80-90 км ми гореше 8 л на 100 и около 12 по-бьрзо каране и градско.Всичко зависи от цената ,за която ти го предлагат.Джипа не е лош.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Тцъ.... Автоматите се изключват с промяна на посоката.
      Това в книжката на автомобила ли го пише, или по принцип си е така? Мойте си се включват и изключват по време на движение, без да се налага да правя каквито и да е маневри. Между другото предвид обстоятелствата последните 2-3 дни и изминатите над 400 км, определено автоматичните са изключително удобно приспособление, въпреки ненадежността си(аз моите ги ползвам 3 г. без проблем до сега). Ако не бяха те, или щях да карам непрекъснато на включени или трябваше през 10 мин да слизам и да включвам/изключвам в зависимост от пътната обстановка(чисто/заледено/чисто заснежено...). А така си се включват/изключват без да се налага да спирам, иначе после тръгването с 2,5т ремарке, даже и в режим 4х4 и особенно на баир си е доста труден въпрос, предвид обстоятелствата с последния навалял сняг. Поне с мен беше така.
      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Твойте са друга бира
        колата ти е нова и там не са от такъв тип за който говори Куздов.
        Ако беше с такива и с това ремарке отзад единствения вариянт ще е да караш постоянно на 4х4.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Твойте са друга бира
          колата ти е нова и там не са от такъв тип за който говори Куздов.
          Ако беше с такива и с това ремарке отзад единствения вариянт ще е да караш постоянно на 4х4.
          Най-вероятно е точно така. За съжаление нямам Монтерей до мен за да му се навра под тумбака и да открия разликите.
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Разбрах,че монтерейския 3.1 мотор е германска доработка!Онзи ден обаче гледам един Монтерей нов внос,та се заговорихме с човека.Той ми вика-най-добрия мотор от Исузу е това и заспорихме.Вдига капака и вярно-табела ISUZU MOTORS JAPAN и номера на рамата-J,,но сигурно е някакво изключение!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Разбрах,че монтерейския 3.1 мотор е германска доработка!Онзи ден обаче гледам един Монтерей нов внос,та се заговорихме с човека.Той ми вика-най-добрия мотор от Исузу е това и заспорихме.Вдига капака и вярно-табела ISUZU MOTORS JAPAN и номера на рамата-J,,но сигурно е някакво изключение!
              A пишеше ли 3.1 на мотора
              и видя ли големия талон, щото продавачите толкова и разбират.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от mushko1
                аз имам опел кампо 3.1тд 2бр навсиакаде пише исузо japan

имам 2бр опел кампо 3.1тд навсякаде пише japan,isuzo motors,рамата е JAA на isuzo
                Да всички Опел Кампо са произведени в Japan и мотора 3.1 TD e Японски и аз имам такъв и за сега съм много доволен
                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X