Обява

Свий
Няма добавени обяви.

FRONTERA2.4I-съвети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• FRONTERA2.4I-съвети

Привет колеги!Мисля да си копувам джипка и по точно фронтера.Сега имам една оферта за фронтера 2.4Iбензин 150к.с.Кажете нещо за тези мотори,интересуваме разхода на гориво,качество,цени на части и т.н.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
    БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
    TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
    Съби Радев А(-) 0895745706

До: FRONTERA2.4I-съвети

Привет! Използвай това: http://forum.offroad-bulgaria.com/search.php .... Ще намериш отговор на всички въпроси, а и на доста, които биха възникнали в бъдеще ....
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

2.4I-за коя година мотор говориме?124-5 коня да-нататък?Или нова модификация-но колко?

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
        Привет колеги!Мисля да си копувам джипка и по точно фронтера.Сега имам една оферта за фронтера 2.4Iбензин 150к.с.Кажете нещо за тези мотори,интересуваме разхода на гориво,качество,цени на части и т.н.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
        фронтерата която мисля да купувам е 2.4i декември 94г.дълга база 138к.с.това е което знам.Очаквам съвети и мнения.Благодаря.

Коментар

Колега, почни всеки, който се е регистрирал тук, първо задава тоя въпрос или подобен. Ами прочети първо темите от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=170 и ще ти се изяснят много неща. А ако се нуждаеш от помощ при самия оглед, пусни темата с такова заглавие или пиши тук. Само, че пиши и някакви координати-къде, кога и т.н. М/у другото и аз продавам дълга Фронтера: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23156
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Колега, почни всеки, който се е регистрирал тук, първо задава тоя въпрос или подобен. Ами прочети първо темите от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=170 и ще ти се изяснят много неща. А ако се нуждаеш от помощ при самия оглед, пусни темата с такова заглавие или пиши тук. Само, че пиши и някакви координати-къде, кога и т.н. М/у другото и аз продавам дълга Фронтера: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23156
            Благодаря за помощта колега,но не успях да намеря нищо точно за този мотор в линка който си посочил нито в този в по горния пост.Както и да е аз вече разгледах колата но не стигнахме до консенсус и се отказах,а колкото до твоята вронтера,добра е колицата и подържана но се спрях на бензин и то по скоро къса база ,но тази ми хареса като оферта и затова реших да я видя.Всъщност предложението беше бартер.

Коментар

Ами този, както и другият бензинов мотор са известни като надеждни и безпроблемни при добро отношение към тях. Всъщност джипа не е само мотор, защото той е най-евтиният и лесен за ремонт агрегат, особено тези на Фронтера А. По-важно е шасито и ходовата част да са ти ОК. Затова ти казах да четеш наред, защото вече са обсъждани всякакви марки и модели и ще получиш приблизителна представа какво можеш да очакваш за в бъдеще.
              П.П. И се пази от "невероятно изгодни" сделки и бартери особено, защото после излизат много солено и може да ти струват в пъти цената, която си платил преди това. Успех ...
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Благодаря за съвета колега.Интересуваше ме конкретно за мотора защото тук не намерих много инфо точно за него.А като цяло за фронтерите за ходова част ,трансмисия и.т.н съм изчел почти всичко,тук инфо има наистина много за това.Аз не бързам и оглеждам добре и се надявам да не се набутам с някой чурук.Като си взвма ще се похваля пък ще си кажете и вашето мнение.Още веднъж благодаря за съвета!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X