колеги имам проблем когато си сложа клуча за запалване и ми се се вкючват перките и двате на максимална скорос. моля некои да ми даде някаво решение на въпроса благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с перките на радиатора
Свий
X
-
От: проблем с перките на радиатора
Първоначално публикуван от Vushkov Преглед на мнениеколеги имам проблем когато си сложа клуча за запалване и ми се се вкючват перките и двате на максимална скорос. моля некои да ми даде някаво решение на въпроса благодаря предварителноТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗалепнало реле?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
даже и след като запаля те си продалжават да въртят на макс
датчика ми го провериха уш работи ако трябва ше го сменя с нов
а да попитам някаде около калниците имали други датчици за перкитре
и да кажа от скоро карам фронтера и много неща не са ми ясни
Коментар
-
колега колата фронтера б 2.2 бензин газ дъга база смених датчита но се получа следно нещо на студено като я запаля перките све още се въртят като загрее малко връщям ключа гася двигателя и повторно я паля перките не работят
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеЗащо никой не иска да прочете тази кола.----питаите я и тя ще си каже.....защо гадаеме
Колега, Vushkov закарай колата на компютърна диагностика, защото можеш да смениш всички датчици и пак да няма промяна, даже може да стане и по-зле. Шансът да си монтираш неправилен, или ментак датчик е голям!ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар