Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с перките на радиатора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с перките на радиатора

колеги имам проблем когато си сложа клуча за запалване и ми се се вкючват перките и двате на максимална скорос. моля некои да ми даде някаво решение на въпроса благодаря предварително

От: проблем с перките на радиатора

Първоначално публикуван от Vushkov Преглед на мнение
    колеги имам проблем когато си сложа клуча за запалване и ми се се вкючват перките и двате на максимална скорос. моля некои да ми даде някаво решение на въпроса благодаря предварително
    ... предполагам че имаш предвид перките се вкючват и двате още като си подал контакт на клуча?ако е така след завъртане на стартер и запалване перките продължават ли да си въртят на максимална скорос?иначе решения има едното е да изкючиш захранването на перките ама така пък изобщо нема а се вкючват при необходимос другия вариант е да си провериш първо дали датчика за температурата е в кондиция и дали нема някаво замасяване
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Залепнало реле?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Залепнало реле?
        може
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

даже и след като запаля те си продалжават да въртят на макс
          датчика ми го провериха уш работи ако трябва ше го сменя с нов
          а да попитам някаде около калниците имали други датчици за перкитре
          и да кажа от скоро карам фронтера и много неща не са ми ясни

Коментар

Първо се почва със каква е колата. Второ някои имат противу пожарен протокол.
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

колата е опел фронтера б 2001г. с мототор 2.2 бензин

Коментар

и проверих релетата и при тях всичко е наред не са те да питам имали реле при самите перки

Коментар

Да има такъв протокол, прочетете я и ще си каже каква е аварията.
                  МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Това е авариен режим на ECU-то, пуска ги на макс за да пази мотора, първо виж оня малък датчик в дебелия въздуховод след въздушния филтър.
                    no signature no problems

Коментар

колега колата фронтера б 2.2 бензин газ дъга база смених датчита но се получа следно нещо на студено като я запаля перките све още се въртят като загрее малко връщям ключа гася двигателя и повторно я паля перките не работят

Коментар

Значи е температурен датчик. имаш един на мотора, някъде около термостата беше, смени го него, евтин е.
                        no signature no problems

Коментар

датчика на темпетаратурата които се намира ж задната цаст на блока го смених и пак го прави това с перките сега ще го търся този които около термостата

Коментар

Защо никой не иска да прочете тази кола.----питаите я и тя ще си каже.....защо гадаеме
                            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                              Защо никой не иска да прочете тази кола.----питаите я и тя ще си каже.....защо гадаеме
                              Може да не са чували за такваз опция "майсторите" там
                              Колега, Vushkov закарай колата на компютърна диагностика, защото можеш да смениш всички датчици и пак да няма промяна, даже може да стане и по-зле. Шансът да си монтираш неправилен, или ментак датчик е голям!
                              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X