Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сваляне на катализатор Х 20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сваляне на катализатор Х 20

Здравейте,от известно време ми мирише на развалени яйца,и го отдавам на това че съм с катализатор.Мисля да го махна но изниква въпроса дали ще качи разхода,дали ще сбърка работата на мотора по някакъв начин,и какви пари би трябвало да ми дадат за него,защото въобще незнам дали е скъп или евтин.Карам на газ.Благодаря предварително.

От: Сваляне на катализатор Х 20

Колега дай номера на катализатора и до 1-2 дни ще ти дам нормалната му цена към момента. Не съм търговец на катализатори и нямам интерес да го купя. Просто ме е яд преди 3-4 месеца колега от форума си продаде катализатора за жълти стотинки.

Коментар

Моята колица е с резонатор на мястото на катализатора от години и не съм имал ядове с разхода на газ.
      ОФА 2.0 Спорт "96
      Боян 0898642831

Коментар

Преди 2-3 месеца за "катализатор" от Фронтера 2,2 бензин с остатък от питата колкото юмрук ми дадоха 20 лв., а за моя от 124-ката от подписа 100. Мога да дам телефон, в Търново се намира човека, дава и цени по телефона от-до. Крайна като го види.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Аз ще го свалям в Монтана,номера предполагам е на самия катализатор,утре ще го видя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X