Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонтен комплект за долната помпа на Фронтера 2.3 td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонтен комплект за долната помпа на Фронтера 2.3 td

Попадна ми от морга долна помпа за съединител и реших да я възстановя. Купих комплект гумички, обаче не мога да разбера за къде е тази, която е най-вдясно на снимката. Като разглобих старата помпа, нямаше на нея такава гумичка, но предпазния маншон, който е най-вляво на снимката, беше на парцали и е възможно да е скъсана и да е паднала. Като я гледам, може да се наниже на тази желязната част, която натиска съединителя, или пък въобще да не се слага на фронтера, а да е за друг модел автомобил. Някой може ли да ми помогне, ако е сменял да ми каже дали е за фронтера и ако да, къде се слага ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160219_065930.jpg
Прегледи:1
Размер:25.0 КБ
ID:6108658
    Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

От: Ремонтен комплект за долната помпа на Фронтера 2.3 td

Точно тази от дясно ти върши работа,ако е 10*22,2
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Не е това твоя комплект.Твойта мисля да беше 19мм а не 22,2 точно тази гумичка най в дясно ако не се лъжа я взех от ремонтен комплект за горната помпа даже май само маншона от този го ползвах другото не става за тази много са големи.Аз това хоро го играх това лято.
      Range Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
      Opel Frontera A 2.3TDI-RIP-->2.5 V6 -Long live the Scrap.
      "Кучетата лаят-кервана си върви"

Коментар

Днес го сглобих и прибрах в кашона да си чака реда. Използвах само големия маншон, другото го оставих от старата помпа.
        Буталото с пружината и уплътнението имам пред вид. Понеже не беше протекла, реших да не махам старото уплътнение.
        Иначе стария маншон беше скъсан, цилиндъра малко хванал ръжда тук там , но без язви по повърхността,
        третирах го със шкурка 1500 и масло и петната почти изчезнаха
        Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X