Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разширителен съд, Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разширителен съд, Фронтера

Здравейте,от 6 месеца търся разширителен съд за Фронтера бензин,но всички са напукани като моя.За нов звънях в Опел и казаха че не се произвежда,а по моргите няма,или наличните са напукани.Днес дори си купих от Тигра но той е много по малък като обем и незнам дали това няма да е проблем,за сега го карам с мен за спасителен пояс понеже моя много тече.Омръзна ми да купувам антифриз,и да съм на тръни.Моля за съвет,ако някой има идея от къде да купя,или от какво да сложа за да стане работата.Всички обяви съм ги прозвънил,и къде ли не търсих.Благодаря ви предварително.

От: Разширителен съд, Фронтера.

Карам с тскъв от Корса (същият като на Тиграта) и няма ядове.Внимавай да не прегънеш долния маркуч при монтажа.

Коментар

А до къде го пълниш колега,над средата,или както е показано със стрелките.

Коментар

До средата,до ръба.Все пак е разширителен съд и трябва да има накъде да се разширява антифриза.

Коментар

Благодаря колега,ще го слагам,малко играчка ще е да го подам по навътре в купето за да не прегъна долния маркуч,но ще се справя.Само последно да те питам въпросният маркуч удължавал ли си го ,или дължината му е достатъчна.

Коментар

И аз съм с такова от кадет.Почти втора година няма дерт с правилната капчка
            C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Долният маркуч съм го удължил с парче крив на 90 ° маркуч.Дължината стига и без него,но аз го сложих заради прегъването.

Коментар

Благодаря ви, утре го захващам.

Коментар

Мисля, че съм виждал нови разширителни съдове за А Фронтера в Олимпия, но като знам, какви любители на парите са... по-добре да се пригоди нещо
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                    Мисля, че съм виждал нови разширителни съдове за А Фронтера в Олимпия, но като знам, какви любители на парите са... по-добре да се пригоди нещо
                    В интерес на истината, наистина са любители на парите, но всички оригинални части които съм сменял по фронти съм купувал само от Олимпия, факт е че оригиналните части ти се отплащат многократно, като не са ми създавали повторни ядове (пу-пу)

п.с. Разширителен съд нямаха до преди година, че били спрени от производство, освен ако не са намерили залежали останали на склад от Германия.

Коментар

Днес след доста играчка е на място.Стана много стабилен,долу сложих гумено коляно за да не прегъва,и стана добре.Временно удължих байпаса на радиатора,докато взема по дълъг маркуч.Благодаря на всички.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_2045.jpg
Прегледи:1
Размер:69.9 КБ
ID:5702579

Коментар

Име:DSC_2048.jpg
Размер:94.9 КБ
ID:5702580

Коментар

Име:DSC_2047.jpg
Размер:86.5 КБ
ID:5702581

Коментар

За захващане ползвах планката за която се държи оригиналния съд,на нея сложих правена от шпаринг,а другия шпаринг монтирах за шасито на бушониерата.В долната част ими много удобна за захват трета точка,но реших че е излишно,тя е пластмасова пластина на самия съд,и служи за да подпира когато е в Тигра.Не е най доброто изпълнение,но върши работа.Най шибаното нещо е да се монтира така че капачката да не опира в капака,но с напасване и две три псувни всичко си идва на мястото.Всички маркучи пасват идеално навсякъде.Още веднъж благодаря че се отзовахте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X