При първо палене сутрин,колата държи по високи обороти докато не достигне 90 градуса. Имал съм и друг автомобил с подобен мотор и държеше 900 оборота само за кратко,а сега трябва да мина 10 км. за да се нормализира. Работи все едно е на обогатител. Възможни причини?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Фронтера В 2.2dti
Свий
X
-
От: Въпрос за Фронтера В 2.2dti
Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениеПри първо палене сутрин,колата държи по високи обороти докато не достигне 90 градуса. Имал съм и друг автомобил с подобен мотор и държеше 900 оборота само за кратко,а сега трябва да мина 10 км. за да се нормализира. Работи все едно е на обогатител. Възможни причини?Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеЕпа 900 об/мин. от кога минават за високи?!?не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениеПри първо палене сутрин,колата държи по високи обороти докато не достигне 90 градуса. Имал съм и друг автомобил с подобен мотор и държеше 900 оборота само за кратко,а сега трябва да мина 10 км. за да се нормализира. Работи все едно е на обогатител. Възможни причини?Напред и нагоре
Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
-
Решен е проблема с играенето на оборотите и прекъсването на 2000-2500. Пак глупавите клапи и вакуми. Откачих клапите в колектора и работата заспа. Уж всичко е здраво,клапан,мембрана,маркуч и пак прекъсва. Няма изобщо да се занимавам,БГ тунинг-изхвърляне ня ненужното!
Коментар
-
Оказа се че това задържане на високи обороти на празен ход,не е нормално. След почистване на МАП сензора,вече всичко си е наред. Като запаля сутрин,за няколко секунди задържа по високи обороти и после се нормализират.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар