Здравейте.Някой има ли инфо,лостчето за мигачи/къси-дълги,от фронтера десничарка,става ли за нормална?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лостче за мигачи
Свий
X
-
От: лостче за мигачи
Първоначално публикуван от fitty Преглед на мнениеЗдравейте.Някой има ли инфо,лостчето за мигачи/къси-дълги,от фронтера десничарка,става ли за нормална?
Впрочем, какъв точно ти е проблема. Ако при включване на мигач започва да "бръмчи" и не мига, оправя се с почистващ спрей.ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеНа дясната лостчето за мигачите са от дясно.ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
Grand Cherokee 2.7
GSM 0888148630
Коментар
-
Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнениеНа дясната лосчето за мигачите си е от ляво,и е едно-за мигачи и за къси/дълги.Последно редактирано от bogilloff; 09-01-16, 17:19.ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнениеНа дясната лосчето за мигачите си е от ляво,и е едно-за мигачи и за къси/дълги.МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеА на бас !?
П.П. Говорим за фронтера новото табло. М/у другото да ти се намира колянов вал за 2,2 бензин?Последно редактирано от KOLEV G; 10-01-16, 15:18.ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
Grand Cherokee 2.7
GSM 0888148630
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар