Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
    ... Ако мога да помогна нещо за мотора питаи...
    Няма да те тормозя по телефона, но като имаш желание да помогнеш ето ...
    Ами първо, моята фронтерка (2.0i sport) е затормозена с метанова уредба. До тук добре, но на бензин двигателя работи кофти, като че на 3 цилиндъра.
    Не ми се ходи пак на елкон, щото всеки път казват нещо различно и накрая резултата е същия. До сега са сменяни свещи и са чистени дюзите. Сменяни са и доста кабели.
    Някакви съвети къде могат да я погледнат сериозно и кажат какво точно и има на милата ?

Трябва ми и въздуховод за двигателя, че от това газово целия е напраскан. Немога да намеря втора употреба, а за нов искат към 300лв

Какъв е този въздуховод? имаш в предвид гофрираната тръба от въздушния филтър към мотора или кутията за възд. филтър, или въздухозаборника от към калника към кутията на филтъра?
    Ако е гофрираната тръба влизаш в някоя морга и си взимаш първата която е д 90 градусов ъгъл и е с този цолаж и си готов.
    no signature no problems

Коментар

Не се притеснявай да звъннеш. Най добре е да се чуем и да се разберем къде мога да я видя на живо , защото така от компа ми е трудно да ти правя диагностика и да ти давам съвети. Имах подобни проблеми които успях да реша.
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X