Става въпрос за Опел Фронтера В,2.2dti. При движение в режим 4х4 на бързите предавки,изхвърля малкия лост за бързи-бавни. Автомобила не може да се движи и е нужно пак да се включва лоста. При включване на бавните няма проблем,но включа ли бързите,пак гo изхвърля. Предположения?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с двойното
Свий
X
-
От: Проблем с двойното
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеРаздатката е за аутопсия!Износена муфа най вероятно.
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениеСваля ли се само раздатката и става ли упражнението без канал?no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от mi6emorkov Преглед на мнениеКак така изхвърля ???????? Нещо не разбирам - от бързи те изхвърля ??? Че то стандартно си е на бързи .......
Коментар
-
Първоначално публикуван от mi6emorkov Преглед на мнениеКак така изхвърля ???????? Нещо не разбирам - от бързи те изхвърля ??? Че то стандартно си е на бързи .......no signature no problems
Коментар
-
Колега bushiDO,има лост за бързи-бавни,точно там ми е проблема. При движение на бързите в режим 4х4,нещо в раздатката изключва и лоста остава между бързите и бавните. Колата спира да се движи и трябва да спреш и пак да бутнеш лоста напред или назад
Коментар
-
Проблема се оказа съвсем различен,тампони на мотора. Цецо и Лозан го установиха,но с тампоните го позакъсах. Сменихме десния с някакъв втора употреба за да си работи двойното,но и левия е скъсан. Има ли намерено някакво друго решение,че оригиналните са цифра.
Коментар
-
Здравейте, колеги. От доста време чета статиите в тайта, което ми помогна при избора на автомобил. Преди няколко дпи закупих ОФБ, 1999, къса база, 2.2бензин. Ще кача снимки в темата за представяне на автомобилите ни, но се нуждая от съвет. Можете ли да ме насочите към колеги от Русе. Появи ми се шум в предното задвижване днес и искам да го диагностицирам с нечия помощ. Ще съм благодарен и ако ме насочите към автосервиз в Русе, обслужващ и ремонтиращ системи 4/4.
Предварително благодаря
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар