Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двойното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с двойното

Става въпрос за Опел Фронтера В,2.2dti. При движение в режим 4х4 на бързите предавки,изхвърля малкия лост за бързи-бавни. Автомобила не може да се движи и е нужно пак да се включва лоста. При включване на бавните няма проблем,но включа ли бързите,пак гo изхвърля. Предположения?

От: Проблем с двойното

Раздатката е за аутопсия! Износена муфа най вероятно.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
      Раздатката е за аутопсия! Износена муфа най вероятно.
      +1
      no signature no problems

Коментар

Сваля ли се само раздатката и става ли упражнението без канал?

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнение
          Сваля ли се само раздатката и става ли упражнението без канал?
          Без канал не се захващай. Не съм свалял на Б-то, но би трябвало да може ако съдя по старите.
          no signature no problems

Коментар

Как така изхвърля ???????? Нещо не разбирам - от бързи те изхвърля ??? Че то стандартно си е на бързи .......

Коментар

Първоначално публикуван от mi6emorkov Преглед на мнение
              Как така изхвърля ???????? Нещо не разбирам - от бързи те изхвърля ??? Че то стандартно си е на бързи .......
              Да ама има 2 Хи и 4 Хи !! Та кое му е стандарта?

Коментар

Мерси колега fanatic,тогава ще чакам Цецо и Лозан да се освободят и да я лекуват.

Коментар

Първоначално публикуван от mi6emorkov Преглед на мнение
                  като не е зацепила електромуфата с копчето кое му е на бързи? Това че лоста си стои на 4х4 не значи че е зацепено
                  no signature no problems

Коментар

Сега ме озадачихте - какъв лост има за 4х4 фронтера Б? - за копчето ли говорите?!? М/у другото малкият лост има ли неутрална позиция?
                    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Фронтера Б няма неутрална позиция. Може да се използва само ако е включен бутона за 4х4

Коментар

Колега bushiDO,има лост за бързи-бавни,точно там ми е проблема. При движение на бързите в режим 4х4,нещо в раздатката изключва и лоста остава между бързите и бавните. Колата спира да се движи и трябва да спреш и пак да бутнеш лоста напред или назад

Коментар

Проблема се оказа съвсем различен,тампони на мотора. Цецо и Лозан го установиха,но с тампоните го позакъсах. Сменихме десния с някакъв втора употреба за да си работи двойното,но и левия е скъсан. Има ли намерено някакво друго решение,че оригиналните са цифра.

Коментар

Здравейте, колеги. От доста време чета статиите в тайта, което ми помогна при избора на автомобил. Преди няколко дпи закупих ОФБ, 1999, къса база, 2.2бензин. Ще кача снимки в темата за представяне на автомобилите ни, но се нуждая от съвет. Можете ли да ме насочите към колеги от Русе. Появи ми се шум в предното задвижване днес и искам да го диагностицирам с нечия помощ. Ще съм благодарен и ако ме насочите към автосервиз в Русе, обслужващ и ремонтиращ системи 4/4.
                            Предварително благодаря

Коментар

Пусни си тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X