Колеги знае ли някой какво налягане прави хидравликата на кормилната уредба?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е налягането на хидравликата?
Свий
X
-
До: Какво е налягането на хидравликата?
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеКолеги знае ли някой какво налягане прави хидравликата на кормилната уредба?
".... ми силна е струйката (от дупчицата) там са 50 атмосфери"________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение50 атм. не е ли много??казах ти какво каза майстора...... ако пуснеш в гугъла питанка излизат най-различни данни.... пише че на Ситроените до коректорите било 150 -170 бара....
1 атм. = 1.01325 бара
в СААБ клуба говорят за 25-30 атм.
нека някой, който разбира и знае да разясни, че аз почнах да преразказвам по метода "чух една лелка на пазара да казва...." и хич не ми се иска да те подвеждам________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
На МВ 123 е около 80 атм. На Ауди 100 от старите модели е 150 атм. И става за хидравлична лебедка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИ става за хидравлична лебедка.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
И аз от доста време си мисля за такава дивотия, но пусто време.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Освен налягане, помпата трябва да има и достатъчен дебит. Обаче неприятното е че трябва да има и голям маслен резервоар, в който маслото да се успокои и да изстине. Иначе се разпенва и всичко спира.
За волан и лебедка на една и съща помпа тя трябва да е голяма. Не съм мислил много защо, по идея докато се теглиш волана не ти трябва много.
Но все едно идеята е калпава. Освен ако нямаш чарковете на аванта. Всичко струва ужасно, особено хидромотора. Че и шибърите. Бе, всичко(((
Коментар
-
Доколкото ми е известно за да движи хидромотора въобще е важно налягането, а за да се върти с номинални обороти вече е нужен и дебит. Или съм в грешка?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Практичния отговор по въпроса е че MileMarker хидравличните лебедки работят идеално с почти 100% от американските автомобили (с помпата на сервото) защото те са доста преоразмерени и имат достатъчно налягане и дебит... Но опита сочи че на практика няма японски или европейски автомобил на който помпата да стига за нормална работа на лебедка (хидравлична)... и затова се препоръчва допълнителна помпа... Просто японските и европейски конструктори са по "скръндзи" и не са пуснали аванта...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар