Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво се занимавам последните месеци!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво се занимавам последните месеци!!!

Браво че сложи по-мощен двигател, ще узаконяваш ли новия двигател, предполагам че ще минеш през технотест? Иначе освен че ще е вечно твоя, ще имаш проблем да минаваш ГТП?

Коментар

Не трябва да има проблем с регистрацията,ако има документи за произхода на мотора, като от някоя морга му дадът такъв
      C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
        Колега,бравос за мерака, а като ти гледам снимките-ще излезеш комшия.Дай да се видим на по бира в района,а може и някое тестче да спретнем-ако искаш.

п.п. Ти не караше ли един бял турбиниран Матис?
        Точно така колега аз съм с белия (бивш) Матис.Ами аз от както съм сложил гумите не мога да намеря време да излезна да го разходя нагоре по баирите.Иначе нямам нищо против.

А за регистрация и техно тест може би догодина че не ми се занимава с бюрократщини за сега.
        Range Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
        Opel Frontera A 2.3TDI-RIP-->2.5 V6 -Long live the Scrap.
        "Кучетата лаят-кервана си върви"

Коментар

Може нещо неделно да спретнем. Аз пък имам да сефтосвам гуми
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

По скоро другия уикенд! Аз съм ангажиран тези дни за съжаление.

Коментар

Ако се разберете нещо за разходка ,ще се включа и аз .Ще следя темата.
              Но може и в темата за разходки да се спомене,че може и други желаещи да има.
              П.С. Междудругото и аз съм от района.
              Opel Frontera A 2.4 - 125hp

0888400831 - Митко!

Коментар

Хахахаха.То си личи от името ти

Коментар

Хайде малко допълнение от тези дни.Тъй като след интервенцията трябваше да изместя акумулатора в багажника,то и за по добро е така.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151113_084741.jpg
Прегледи:1
Размер:75.5 КБ
ID:5690858

Коментар

Виждал съм редовно при гегите например, да стои акумулаторите им точно така отзад, НО, виждам че твоя акумулатор е от обслужваемите по завитите капачки, това е опасно защото малко или много се изпарява електролитите вътре в купето и ще се отравяте!!!, особено през лятото ще е най-активно това изпарение!, задължително акумулатори които се поставят фабрично или както в твоя случай, вътре в купетата, се слагат основно гелови или поне от необслужваемите акумулатори! Също така дори да сложиш гелов акумулатор, хубаво ще е да сложиш затъмняващо фолио на задните ти странични стъкла, за да не го пече през лятото директно, знаеш че високите температури в купето + директните слънчеви лъчи ще му съкратят живота сериозно на акумулатора, да не говорим пък за обслужваемите акумулатори, как ще се изпари електролита за нула време и отровите му в купето!!! Още една сериозна причина да си вземеш гелов акумулатор, смятай както ти е отзад, как ще се плиска яко електролита в акумулатора ти, това е противопоказно за обслужваемите акумулатори! Вземи мерки навреме най-вече от безопасна гледна точка за отровните изпарения в купето!
                    Последно редактирано от Еделвайс; 14-11-15, 10:45. Причина: Допълване

Коментар

Екстра му е на акумулатора отзад,температурата в моторния отсек никак не е малка и плискането е същото! добре е да е необслужваем предвид по малкото отделяне на изпарения... това споделям от опит, моя акумулатор също живее в багажното !
                      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Това е тестов акумулатор ако забелязвате стойката е по голяма от акуулатора.Този който съм предвидил е необслужваем 100 АН.Всичко което сте написали е взето в предвид.За затъмняване на задните стъкла ще го правя със сигурност и то не от гледна точка на слънцето,а да не набива на очи,а и другото което е предвидена е една кутия която още е в процес на изработка все пак трябва да се изолира акумулатора от евентуални метални предмети да не даде на късо че тогава по добре да се отровя

Коментар

Първоначално публикуван от MUD RACER Преглед на мнение
                          Това е тестов акумулатор ако забелязвате стойката е по голяма от акуулатора.Този който съм предвидил е необслужваем 100 АН.Всичко което сте написали е взето в предвид.За затъмняване на задните стъкла ще го правя със сигурност и то не от гледна точка на слънцето,а да не набива на очи,а и другото което е предвидена е една кутия която още е в процес на изработка все пак трябва да се изолира акумулатора от евентуални метални предмети да не даде на късо че тогава по добре да се отровя
                          Тогава, всичко е ОК

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X