От какво може да е това след 2хил оборота колата да забива да не върви.Някои имал ли е такъв проблем
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера 2.5тдс 99г Проблем
Свий
X
-
От: Фронтера 2.5тдс 99г Проблем
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеА да ти свети една ламБичка "CHECK ENGINE"?
И пиши от къде си.
В този си вид това не е въпрос , а инфо , че моторът забива на (при , след ?) 2000 оборота.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
2хил оборота стане ли не дърпа повече.До 2хил няма проблем.При даване на контакт ми светят 2 жълти лапмички и ако не изчакам да изгаснат не пали..Понякога отнема около 3 4 мин но като искарам клуча и го вкарам пак изгасват веднага
Коментар
-
Дори да си изчистил грешките ако проблема не е отстранен пак ще се появят.А прочете ли да видиш какви грешки дава?
Капенето на антирфриз няма нищо общо с електрониката на мотора!Range Rover p38 4.0 V8 2011-2013-R.I.P.
Opel Frontera A 2.3TDI-RIP-->2.5 V6 -Long live the Scrap.
"Кучетата лаят-кервана си върви"
Коментар
-
Първоначално публикуван от MUD RACER Преглед на мнениеДори да си изчистил грешките ако проблема не е отстранен пак ще се появят.А прочете ли да видиш какви грешки дава?
Капенето на антирфриз няма нищо общо с електрониката на мотора!РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.
0895шест29410 .
Коментар
-
Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнениеТочно.Мотор с три датчика накръст пък .........no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbazir Преглед на мнениеОт какво може да е това след 2хил оборота колата да забива да не върви.
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbazir Преглед на мнениеОт Варненска област съмОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар