Здравейте, какво означава тази лампичка http://i.data.bg/07/11/10/656387_orig.jpg Появявасе при запалване и след това изгасва и примерно след 10 минути пак запалвам и тогава лампичката не светва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за лампа на арматурно табло, на Опел Фронтера 2,2 i 16V
Свий
X
-
До: Въпрос за лампа на арматурно табло, на Опел Фронтера 2,2 i 16V
Човече,това да не ти е първата кола?!!!Едната е за горивото,едната за зареждането от алтернатора,и една за налягане на маслото.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
(шегувайки се).Не бе той ни показва тази изгасналата,нали за нея пита...
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Ако имаш предвид жълтата с колонката, нарисувана на нея, това е резервата на горивото....Но трябва пак да си светва при следващото палене. За другите мисля, че няма какво да питаш...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Art Преглед на мнениеИзвинявам се)), но забравих да се уточня, че става дума жълтата с колонката
), за другите ми е известно
. Благодаря за вниманието
и моля извинете ме, че не се конкретезирам
)
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Art Преглед на мнениеИзвинявам се)), но забравих да се уточня, че става дума жълтата с колонката
), за другите ми е известно
. Благодаря за вниманието
и моля извинете ме, че не се конкретезирам
)
ако ти е първа кола или ако старата не е имала лампа за резервата е нормално да се шашкаш, само запомни като светне да минеш през някоя безинджийница с една 50-ка, щото няма да угасне лампата а колата и после ще питаш "върти, а не пали - какво да правя?"
-
Аз смятам, че въпросната " икона " изобразяващата бензинова колонкав жълто не е свързана с наличие на бензин в резервоара. Основанията ми за това са следните: 1 - въпросната " икона " светва винаги при даване на контакт, след като запали колата иконата изгасва и това става винаги, когато паля сутрин и при по дълъг престой през денят, когато е топла колата " иконата " при даване на контакт не винаги светва. Питам Ви, защото преди няколко дни колата не запали след като вече я бях искарал от гаража и в този момент забелязах, че при запалване тази лампичка не светна, след няколко кратни опити да запаля се отказах и я оставих да постои около час.
След това при даване на контакт жълтата лампичка светна и колата запали.
Коментар
-
Имаш проблем с помпата и/или нивомера. Тази лампичка е точно за резервното гориво. Тя светва ВИНАГИ при контакт, за да се види, че не е изгоряла и след това, ако горивото в резервоара е над резервата, гасне."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Опитай да отсраниш повредата.Лампичката ти е последна грижа когато колата не пали.Всички КОНТРОЛНИ лампи на таблото при контакт светят,а след запалване изгасват.Ако някоя не изгасне,значи ТИ КАЗВА НЕЩО.Твоят проблем след като се отстрани,съм сигурен ,че и лампичката за резерва ще си свети като хората.Започни от нещата,споделени като съвети от Куздов.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Art Преглед на мнениепреди няколко дни колата не запали след като вече я бях изкарал от гаража и в този момент забелязах, че при запалване тази лампичка не светнаВойната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Правило за лапичките в колата.
Зелена - всичко е наред включил си нещо.
Жълта - внимание може да върви, но да се провери.
Червена - Стоп!!!! Докато не угасне не се движи и гаси двигателя.
Синя - дълги светлини.
Някой коли са на нагряваща пластина която включва лампата на резервата , за да не ти святка лампата на всеки завой и дупка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар