Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калъф за предницата на Фронтерата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Калъф за предницата на Фронтерата

Колеги здравейте ,
    всяка зима се каня да си сложа калъф на радиаторната решетка отпред .... и така до сега
    Някой от вас има ли и знаете ли от къде може да се купи.Изобщо какво мислите по този въпрос.
    В неделя слизах от Пампорово ( -7 градуса ) , колата достигна нормална работна темперетура чак в Бачково ( след 60 км ) , поне така показваше уреда на таблото , а той си работи перфектно. Та замислил съм се по въпроса сериозно....
    Поздрави

До: Калъф за предницата на Фронтерата

Аз бих сменил термостата.После опипай радиатора-да няма студена зона.Фронтерите го правят този номер понякога.По принцип има система за автоматично обезвъздушаване,но твоята дали работи незнам.Калъф според мен е излишен-да не е ГАЗ-53.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Аз бих сменил термостата.После опипай радиатора-да няма студена зона.Фронтерите го правят този номер понякога.По принцип има система за автоматично обезвъздушаване,но твоята дали работи незнам.Калъф според мен е излишен-да не е ГАЗ-53.
      Напълно подкрепям.
      no signature no problems

Коментар

Най-добре е да си оправиш колата за да грее.Ако обаче считаш че с калъф ще е по-авангардно,тогава си сложи и калъф.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Според мен няма нужда от калъфи и тем подобни.Когато мотора не се натоварва,естественно не може да загрее нормално и термостата не отваря-съответно не преминава антифриза през радиатора.Така калъфа отпада.И моето мнение е нов термостат,ама виж му първо данните/за това има писано достатъчно тук/.УСПЕХ!
          NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

И аз се бях замислил за същото, лятото работи на 90 С в София дига до 100 С, а сега в студеното работи на около 80 С. Ако намериш калъф пиши откъде и колко.
            Последно редактирано от fanatic; 14-11-07, 08:40.

Коментар

Колеги благодаря за съветите , аз си мислех че термостата ми е наред но се оказа че не е така . Днес го смених и нещата изглеждат по съвсем друг начин ( май ще отпадне калъфа ). Обаче остава проблем със студеният сектор в радятора ( почти половината е студен )
              Моля дайте съвет какво може да се направи.

Коментар

Като ти е добре загряла колата пак ли студен?
                no signature no problems

Коментар

А тук прочете ли.Да не е същата болест???
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21298
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

1. Да и когато е загряла пак има студен сектор.
                    2. adwokat този линк , който си ми прикачил да погледна не е ли за проблема с малкото радяторче , което е в таблото. Аз имам проблем с големия радятор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X