Да ще се наложи,а не би ли трябвало да има реле?Гледам че има място в кутията с релета при двигателя,но липсват две,дали някое от гнездата не е за реле за дълги.
Малко сам си пиша но, вече имам халогени.Трябва да се добави реле и копче,взех едно за задни светлини за мъгла и си пасва без проблем.Виското ме предаде и като проверих колко струва реших за сега да е постоянно зацепено,по натам ще му мисля.Предстои ми поставяне на газова,къде е най удачния вариант за бутилката,че и без това няма много голям багажник.
Здравейте,днес намерих време да разглобя десния хъб,защото издаваше странни звуци като включа 4х4.Като свалих капачката зегерката беше изпаднала иначе всичко друго е видимо добре,проблема е в това че има някаква шайба под самата зегерка,която като я сложа не може да влезне зегерката в канала на полуоската.Дали ще е проблем ако карам без тази шайба.
Виж дали случайно нямаш голям луфт в лагерите на колелото. Той се обира с една голяма надупчена гайка зад хъба, описано е как става в други теми. По принцип не е добре да караш без шайба. Ако си от София можеш да минеш а ти дам по-тънка от твоята шайба преди време си бях направил различни дебелини и ми останаха, с тях се обира пък луфта на хъба.
Проблема е решен,явно някой е правил нещо и просто не е поставил зегерката като като хората.На другия пък му бяха хлабави болтовете на капачката И И двата са ок,ревизирани и смазани.
Следващото нещо което трябва да направя е да сменя спирачните тръбички,може ли да ми дадете координати къде се изработват,за София става въпрос.
Благодаря за отговора,но намерих къде ги правят, като цяло съм доволен от изработката и може да направят всякаква дължина.Ако някой иска мога да дам координати да не правя реклама.
Здравейте,имам теч на масло от сенеринга на предния диференциал,при кардана.Може ли да споделите някакви тьнкости при смяната му,и размери на семеринга.
Коментар