Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж нa лебедка в купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж нa лебедка в купето

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Тия планки не стигат - трябва да има укрепване в посоката на теглене на лебедката.
    Послушай Търтьо - трябва ти и надлъжна опора / планка / по оста на теглене на въжето или казано по друг начин трябва да спънеш плочата отзад за да не усуква заради голямата си дължина когато се теглиш . Планките за шасито от страната на лебедката задължително трябва да са две / по една от всяка страна на гредата / а от другата страна може и да е една . Със заварка може да стане , но по шасито не е хубаво да се заварява напречно по гредата , а и заварката трябва да е направена грамотно така че ако има вариант по добре да е с болтова връзка .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

От: Монтаж нa лебедка в купето

Ако си мислиш, че можеш да насочиш въжето накъде да върви посредством тръба-избий си го от акъла.
      На всяка чупка на въжето, колкото и малка да е, ако въжето след нея се трие в тръбата-ще я протрие за норматив, и ще се вреже в нея. Съжалявам, че не направих снимки на моята тръба-въжето си беше направило легло в което се трие плътно, това на дължина от 150-200 милиметра. И там се протрива, и се вадят телчета. Едно, че бодат ръцете на навигатора, и друго, че се запъват в леглото което въжето си е направило в тръбата, и няма дърпане на ръка.
      Ако въжето ще прави чупки от дюзата най-отпред, та до барабана-единствено дюзи, или ролки те спасяват. Тръбата се протрива, и ще береш сериозни ядове, вярвай.
      Да, знам, че е трудно да се откажеш от плана който ти се струва толкова добър, но ако ме послушаш ще си спестиш много разглобяване и ядове.
      Винаги е по-добре да се поучиш от грешките на другите, вместо да ги преживееш сам.

Ама какво пък-аз като съм го ял да не съм умрял... Така се трупа опит, и след тези премеждия ще знаеш и можеш повече.
      Опитвам се да те предпазя, ако искаш-слушай, ако не-сам ще стигнеш до това което ти пиша.
      Успех.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X