Здравейте,трябва ми съвет какъв крик да си взема за джипката,линкове също ще са полезни
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОФА какъв крик
Свий
X
-
От: ОФА какъкв крик
Аз имам в колата един малък хидравличен 2т. Не винаги му достига височината, та затова си возя и парче тротоарна плочка за подложка.
Иначе вкъщи си имам крик крокодил от най-малките - с него си сменям зимни и летни гуми.
И High Lift Jack имам, ама той не е удобен за смяна на гумиРусия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
-
От: ОФА какъв крик
На дългата база задните седалки са кухи и по принцип там седят крик (там ми е и оригиналния, ама не го ползвам, че не ми е много удобен), аптечка, триъгълник. Аз си държа там и кабели за подаване на ток и 2 бр. полиспаст. Мисля, че и на късата база задните седалки са кухи и имат джобове инвентар.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Ползвaм сaмо оригинaлния с някои подобрения по него и в добaвкa дежурнa тресчоткa с вложкa19мм. зa по- бързa рaботa,кaрaм си и един мaлък хидрaвличен и зaдължително 3-4трупчетa 10Х10см. зa подложки +широкa петa зa кaл.Товa ми върши рaботa.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Искрено се надявам да не ми се налага да ползвам крик!Всяка една снимка или описание как се вдига с различните крикове,вероятно ще е от полза.При мен има и един друг проблем(може би) - със скрити вентили съм и при нужда за препомпване става тегава работаC20Nе '94 KБ
https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s
Коментар
-
Няколко пъти пукам гума и проблема е,че не може да се сложи прав крик под носача или под задния мост,зависи коя гума е спукана.Другото място за вдигане е шасито,но то пък е по-високо и трябва да се носи трупче,което обаче трябва да е доста високо и има опасност колата да се килне.Става въпрос за оргиналния крик и за това си нося тип крокодил.
Коментар
-
Ползвам само оригиналния крик. Ако правя по-сериозни ремонти подлагам и една стара българска жаба от една стара кола, която изглежда доста масивно и отделно подпори. Разбира се ползвам и разни неща за подлагане, което е неизбежно, ако има преправено окачване, или по-големи гуми... А иначе оригиналния крик си е супер, има дълго рамо, малък е и единствено трябва да се смазва добре за да работи гладко и без голям зор.ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение.... Мисля, че и на късата база задните седалки са кухи и имат джобове инвентар....
Иначе като чета за криковете , все се сещам за една "детска педагогика" : На едно дете 100 пъти да му казваш , че не трябва да пипа гореща печка , защото ще го боли после на изгореното място - я те разбере , я - не .
Достатъчно е да пипне обаче само веднъж и ще разбере за какво иде реч .
Така е и с крикът . Както разбира се и с придружителните трупчета , подпори и т.н.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар