Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФА какъв крик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ОФА какъв крик

Здравейте,трябва ми съвет какъв крик да си взема за джипката,линкове също ще са полезни

От: ОФА какъкв крик

Аз имам в колата един малък хидравличен 2т. Не винаги му достига височината, та затова си возя и парче тротоарна плочка за подложка.
    Иначе вкъщи си имам крик крокодил от най-малките - с него си сменям зимни и летни гуми.
    И High Lift Jack имам, ама той не е удобен за смяна на гуми
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Аз също мисля да взема хидравличен но 3 тонен

Коментар

Аз возя и двата типа - прав и крокодил . Наскоро открих в една ниша на джипката и винтов , но нещо слабичък ми се вижда......

Коментар

Къде държиш двутонния маслен?
          C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Под шофьорската седалка, точно до пожарогасителя.

Коментар

При мен това ще е трудно,защото се налага да дърпам седалката,все пак съм с две врати
              C20Nе '94 KБ

Коментар

От: ОФА какъв крик

На дългата база задните седалки са кухи и по принцип там седят крик (там ми е и оригиналния, ама не го ползвам, че не ми е много удобен), аптечка, триъгълник. Аз си държа там и кабели за подаване на ток и 2 бр. полиспаст. Мисля, че и на късата база задните седалки са кухи и имат джобове инвентар.

Коментар

При мен няма.Най-много като вдигна задната да сложа от долу стоманеното въже.А пожарогасителя съм го завързал за една от тръбите
                  C20Nе '94 KБ

Коментар

За мен оригиналния си е супер.Имам 6-7 крика хидравлични,но защо да возя крокодили и каймани,като само едно трупче за оригиналния е достатъчно
                    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Ползвaм сaмо оригинaлния с някои подобрения по него и в добaвкa дежурнa тресчоткa с вложкa19мм. зa по- бързa рaботa,кaрaм си и един мaлък хидрaвличен и зaдължително 3-4трупчетa 10Х10см. зa подложки +широкa петa зa кaл.Товa ми върши рaботa.
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Искрено се надявам да не ми се налага да ползвам крик!Всяка една снимка или описание как се вдига с различните крикове,вероятно ще е от полза.При мен има и един друг проблем(може би) - със скрити вентили съм и при нужда за препомпване става тегава работа
                        C20Nе '94 KБ

Коментар

Няколко пъти пукам гума и проблема е,че не може да се сложи прав крик под носача или под задния мост,зависи коя гума е спукана.Другото място за вдигане е шасито,но то пък е по-високо и трябва да се носи трупче,което обаче трябва да е доста високо и има опасност колата да се килне.Става въпрос за оргиналния крик и за това си нося тип крокодил.

Коментар

Ползвам само оригиналния крик. Ако правя по-сериозни ремонти подлагам и една стара българска жаба от една стара кола, която изглежда доста масивно и отделно подпори. Разбира се ползвам и разни неща за подлагане, което е неизбежно, ако има преправено окачване, или по-големи гуми... А иначе оригиналния крик си е супер, има дълго рамо, малък е и единствено трябва да се смазва добре за да работи гладко и без голям зор.
                            ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                              .... Мисля, че и на късата база задните седалки са кухи и имат джобове инвентар....
                              Цъ. Не са кухи и нямат и джобове . По простата причина , че са сгъваеми .

Иначе като чета за криковете , все се сещам за една "детска педагогика" : На едно дете 100 пъти да му казваш , че не трябва да пипа гореща печка , защото ще го боли после на изгореното място - я те разбере , я - не .
                              Достатъчно е да пипне обаче само веднъж и ще разбере за какво иде реч .

Така е и с крикът . Както разбира се и с придружителните трупчета , подпори и т.н.
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X