Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФА 20i хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ОФА 20i хъбове

Здравейте
    Карах си тея дни Фронтерката като няколко пъти включвах двойното.Като се насочих да се прибирам изключих двойното стъпах на асфалта и газ.В един момент след 50тина километра от предно дясно колело започна едно стържене или дрънчене можеби което се пявяваше след 40км/ч и изчезва след като намаля пак под 40км/ч!Чудя се има ли вероятност хъба да не се е изключил и да е станала няква бела?Още не съм свалил гумата да огледам понеже нямам подходящ крик,предния път като я дигах крика се счупи за малко да ми заминат краката добре че бях подложил!

От: ОФА 20i хъбове

С какви хъбове си?Ако са автоматични,винаги след ползване връщаи няколко метра назад за да изключат.Но си тъси ръчни след време.

Коментар

Със автоматични хъбове съм.Има ли вероятност при висока скорост да се прецака нещо?

Коментар

Ако не са изключили,има вероятност да се смели всичко в хъба и да се спука корпуса,да блокира полуоската и така нататък.Но е малко вероятно,по скоро ще замине хъба,той е бушона по принцип.
        Смазвани ли са с нещо?

Коментар

Имам я от няколко месеца и аз лично не съм ги смазвал,с какво се смазват някаква бързо оборотна грес ли?

Коментар

Трябва да има съвсем малко грес.Една идея само. Ако е повече се получава точно това което описваш- от многото грес хъба остава в междинно положение. Звучи зловещо,но при мен не успя да счупи нищо. Върни няколко метра назад .При мен не се отллючваха всеки път и трябваше да повтарям упражнението.

Коментар

Първо разглоби и виж какви са пораженията,ако има такива.Аз моите когато я имах,слагах автомобилна грес на Тутела,но много малко.просто да има филм 2-3мм.
              Лятото поне веднъж на два месеца се смазват.Зависи и как я караш,ако я мокриш,каляш постоянно смазваш след всяка разходка.
              Но си тъси ръчни.

Коментар

Значи като отворя мога да почистя с някъв спрей като WD и да гресирам леко?Предполагам си личи ако е счупен хъба?

Коментар

Качи я на подемник и виж какво е положението.Включи предния мост и гледаите какво се случва.Чак тогава разглобявай.
                  Ако изпаднат някакви парчета,сваляй всичко.Почисти хубаво,виж и лагерите на главините за хлабини.
                  Ще си покаже какво и има.

Коментар

Ок като я кача на подемника и включа предния мост какво точно да гледам,предполагам,че ако стопирам едното колело другото ако е наред ще се върти а ако не няма или нещо такова?Ще пиша за резултата като успея да го направя.

Коментар

Първоначално публикуван от boombeto Преглед на мнение
                      Ок като я кача на подемника и включа предния мост какво точно да гледам,предполагам,че ако стопирам едното колело другото ако е наред ще се върти а ако не няма или нещо такова?Ще пиша за резултата като успея да го направя.
                      В този раздел , най- отгоре има теми , които са умишлено "залепени" , за да се набиват в очи.
                      Една от тях е тази , която те касае . То вярно , че четенето е по-трудно от питането , ама да опитаме все пак ?

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=34595
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X