Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Фронтера 2.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си Фронтера 2.0

Здравейте,колеги!
    Преди около седница си купих Фронтера,2.0,късата база.
    Много хора казваха,че Фронтера е наи-голямата изгъзица на джиповете,след вчерашният лов,който направих,определно мога да опровергая това твърдение на хората,които милсят,че тези джипове не са за пресечени местности...
    Купих си много хубави гуми,с много едър грайфер,точно какви се водят сега не мога да кажа,но мога ви кажа,че Тойоти,Ленд Роувери и още какви ли не ме гониха из гората,управлявани от хора,които се занимават с офролд и лошото за тях беше,че се спирах да ги чакам...(забравих да кажа,че пътят беше покрит със сняг и кал,много лоша комбинация,но нито веднъж не забуксувах..)
    Казвам ви ги тези работи със следната сел-не слушайте никой,който критикува тези джипове,аз лично се убедух,че Фронтерата е една изключително проходима и здрава джипка.
    Със здраве да си карате тези невероятно коли и на ловците тук-НАСЛУКА.

Имам един въпрос-скъсах жило на киломераж,търсих каде ли не и няма за тази кола,то е далго 2.60м..,намерих само в "Булвария"-114 лв.Някой може ли да ми каже къде мога да намеря по-евтино жило,ще съм много благодарен

До: Най-после се сдобих с Frontera

1-во Честито и добре дошъл!
    Че Фронтерката бива и то с правилни гуми точно в тоя раздел никой не питае съмнения.По-скоро като има грешка зад волана е виновен еди кой си джип,но това касае всички марки не само нашата.
    Не може да няма при теб майстор който прави жила за километражи на камиони и жила за ръчна с наличен твой кожух.Провери.При мен има и съм си правил и на километражи на камионите си и на ръчните на леки коли когато нямаше такова снабдяване макар и с ментета в по-голямата част.
    Успех!
    п.с.:Я прочети на гуметата какво пише и какъв размер са че ми е интересно(преди време с мойте новите имаше бая спор-затова питам,нали са едър грайфер-да видим кой ги е правил?)

Коментар

Четито да си ги карате сьс здраве
      Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Благодаря
        На гумите пише MALATESTA KAIMAN 235/75/15 са.
        Те са регенат,знаеш ли нещо повече за такива гуми,аз до колкото съм запознат това са си чисто нови гуми,облечени в стара основа.
        Много хора се оплакват от тези гуми,но всички те не са карали с такиваи,незнам на каква основа се оплакват и незнам какво да мисля-дали не се минах...

Коментар

Първоначално публикуван от bobijoe Преглед на мнение
          Здравейте,колеги!
          Преди около седница си купих Фронтера,2.0,късата база.
          Много хора казваха,че Фронтера е наи-голямата изгъзица на джиповете,след вчерашният лов,който направих,определно мога да опровергая това твърдение на хората,които милсят,че тези джипове не са за пресечени местности...
          Купих си много хубави гуми,с много едър грайфер,точно какви се водят сега не мога да кажа,но мога ви кажа,че Тойоти,Ленд Роувери и още какви ли не ме гониха из гората,управлявани от хора,които се занимават с офролд и лошото за тях беше,че се спирах да ги чакам...(забравих да кажа,че пътят беше покрит със сняг и кал,много лоша комбинация,но нито веднъж не забуксувах..)
          Казвам ви ги тези работи със следната сел-не слушайте никой,който критикува тези джипове,аз лично се убедух,че Фронтерата е една изключително проходима и здрава джипка.
          Със здраве да си карате тези невероятно коли и на ловците тук-НАСЛУКА.

Имам един въпрос-скъсах жило на киломераж,търсих каде ли не и няма за тази кола,то е далго 2.60м..,намерих само в "Булвария"-114 лв.Някой може ли да ми каже къде мога да намеря по-евтино жило,ще съм много благодарен
          честито за придобивката )

за жилото....... да беше написал откъде си........ съдейки по това за Булвария, предполагам че си в Сф. ..... Жила въстановяват в Княжево, виж с търсачката къде точно

Коментар

Благодаря
            Те са регенат,знаеш ли нещо повече за такива гуми,аз до колкото съм запознат това са си чисто нови гуми,облечени в стара основа.
            Много хора се оплакват от тези гуми,но всички те не са карали с такиваи,незнам на каква основа се оплакват и незнам какво да мисля-дали не се минах...
            Хихихи, точно с тия гуми може всичко друго не не и да закъсаш
            модела е познат, много хора карат с него, мойто мнение е че е малко агресивен за фронтерата но ако я караш предимно на лов ще е ОК.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              Хихихи, точно с тия гуми може всичко друго не не и да закъсаш
              модела е познат, много хора карат с него, мойто мнение е че е малко агресивен за фронтерата но ако я караш предимно на лов ще е ОК.
              Ами за сега си прав,както вече казах в събота минах от там,кадето много джипове едвам минаваха на бавни с включени блокажи и какво ли още не,абе за сега съм доволен.
              Има ли тук ловци или сте поче Offroad фенове

Коментар

Благодаря
                Точно с Каймана мисля че ще береш ядове зимата.За лов си ток отвсякъде.Идеални гуми няма-колкото си набутан,толкова си и напред +/- зависи от ситуацията и терена.Не забравяй че си си купил джип(в случая малко камионче),а не лека кола и карането на двете МПС-та,няма почти нищо общо освен педалите и геврека.
                Успех.

Коментар

Това са доста агресивни гуми. За каране офроуд са добре, само дето трябва да се внимава, че може доста лесно да се окопаваш с тях.

Виж, за каране на асфалт и то през зимата - внимавай много! Това НЕ е гума за асфалт ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

До: Купих си Фронтера 2.0

Честита придобивка.Със здраве и кеф да си я караш и да те радва,както моята радва мен.
                    За това джип ли е или не...Джип е !Проходим и сериозен автомобил,който с добри гуми и задкормилно устройство не се плаши много от лоши терени.Просто вчера разбрах че Фронтерата е джип,така както разбрах че има и други джипове.Нема смисъл да се сравняваме с тях,защото не можем да се сравняваме,но това не означава че ще спра да се кефя на жипката си я.Долния клип ще ти подскаже,че за Фронтерата все пак има и невъзможни неща.Честито още веднъж и безаварийно.
                    http://www.youtube.com/watch?v=nIy6AgzFpik&NR=1
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Здравей, колега и добре дошъл!!!
                      Прочети внимателно раздела и ще намериш отговорите на почти всички въпроси, които биха възникнали. За жилото (а и за всичко друго по Фронтерата) търси Isuzo (Лозан). За проходимостта и за здравината на автомобилите всички знаем, че много зависи от задкормилното устройство ... Бих ти препоръчал първо да си обслужиш автомобила, да попрочетеш това-онова за особеностите му и догава да го подлагаш на екстреми. Това е по-евтиния и приятен начин да го опознаеш ....Поздрави!
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        само дето трябва да се внимава, че може доста лесно да се окопаваш с тях.
                        Няма страшно с този мотор няма тяга да ги развърти
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Няма страшно с този мотор няма тяга да ги развърти
                          +1

Коментар

Много благодаря на всички,които ме привествахте с добре дошъл.
                            Ще ми бъде приятно да споделим помежду си полезна информация

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X