Привет колеги, племенника ми без да иска ми счупи дясното огледало, счупена е металната основа и се държи на кабелите, има ли начин да се смени основата или побългари някак, правил ли e някой от вас това упражнение?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Счупена основа на огледалото
Свий
X
-
От: Счупена основа на огледалото
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнениеПодмята ми се едно старо огледало. Кажи дали е дясно, или ляво и направо да ти го подарявам.
Коментар
-
Влади, чакам да кажеш дали е дясно огледалото, междувременно видях че има начин да оправя основата, но ще трябва да се лиша от кабелния сноп минаващ през самата основа, съответно да остана без ел. подгрева и ел. управлението което си е удобство и не искам да се лишавам от хубавите екстри, които иначе си ми работят безупречно, потърсих в обявата ни за части, но всички огледала са продадени
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнениеДам... Страшна шматка съм. Огледалото, което ти предлагам е ляво, а ти търсиш дясно... Извинявай, хубав ден! :-)
п.с. Изтрий си малко пощата, че не можеш да приемаш нови ЛС.
Коментар
-
Божко, изтрий цялата тема че и без това с нищо не е полезна темата за другите, освен да кажа че може да се закрепи основата с болт, зегерка и гайка, но пък се лишаваш от ел пакета му тъй като болта трябва да минава на мястото на кабелите....
Коментар
-
Може ли снимка на това огледало?
А зегерката за какво ти е?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМоже ли снимка на това огледало?
А зегерката за какво ти е?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар