Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно грешка на Frontera A sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно грешка на Frontera A sport

Колата е Фронтера А спорт c20ne , тази седмица докато си карам переодично ми светваше чека , което е странно тъй като това се е случвало изключително рядко и то при бедна смес на пропан бутан .... ни сега се изразяваше в друго при натискане на педала на газта светкваше и при отпускане гаснеше . Та снощи прочетох грешките и бяха 21 ТПС висок волтаж и 31 (датчика на коляновия вал без сигнал) викам е баси . Та чека викам ще присветква от ТПС свалих почистих качих и чека спря да свети , откачих акомулатора , закачих и пак проверих 21 изчезна 31 остана . Зачетох аз из гугала баси ЦПС как няма да има сигнал вика . тествам паля без проблем откачам гасни . Отварям аутодата и гледам стойности меря съпротивление пушка . Та сега проблем с колата нямам просто ме гложди кфо по дяволите е решило тфа еко , че ми има на колата .

От: Въпрос относно грешка на Frontera A sport

Нищо не разбрах...
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

От: Въпрос относно грешка на Frontera A sport

Колега,ако в момента който четеш грешките, коляновия вал не се върти,т.е. ДВГ не работи,как искаш да не ти отчита ,че няма сигнал от датчика като наистина няма сигнал.Прочети си грешките при запален мотор-живи данни и ще видиш, че няма да отчете грешка 31.(Ако датчика на коляновия вал работи коректно.)
      ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
      Grand Cherokee 2.7
      GSM 0888148630

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X