Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупена полуоска

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупена полуоска

Здравейте при силно натоварване скъсах задна дясна полуоска на ОФспорт 2.0(115к.с) с20 ne.94г.
    Очаквам обаждания на тел.0888607473-Момчил Петров.
    Може и цял заден мост,ако е на разумна цена,предавателното число е 5.13.

От: Счупена полуоска

Обажданията за споделяне на мъката ли са?
    no signature no problems

Коментар

Не мъка няма,прекалено много си обичам джипа,но обиколих всички автоморги в София и въпросната полуоска я нямат.
      Молбата към многоуважаваните от мен съфорумци е да ме насочат от къде да си я закупя,защото без джипа ми мн.куцо.
      Искрено се надявам,че още не е дошъл краят на този модел със снабдяването с резервни части.

Коментар

За съжаление немога да те насоча, търси някоя на части из сайтовете...
        Интересно ми е в каква ситуация успя да счупиш толкова здраво желязо, виждал съм какво представлява и ми изглеждаше доста масивно...?
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от mom4i Преглед на мнение
          Не мъка няма,прекалено много си обичам джипа,но обиколих всички автоморги в София и въпросната полуоска я нямат.
          Молбата към многоуважаваните от мен съфорумци е да ме насочат от къде да си я закупя,защото без джипа ми мн.куцо.
          Искрено се надявам,че още не е дошъл краят на този модел със снабдяването с резервни части.
          Всъщност е много по-просто от това да обиколиш всичките морги в София. Обади се на Лозан.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

А двата най-големи сайта за продажби на автомобили имат раздели за коли на части. Пълно е с фронтери!
            ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
              За съжаление немога да те насоча, търси някоя на части из сайтовете...
              Интересно ми е в каква ситуация успя да счупиш толкова здраво желязо, виждал съм какво представлява и ми изглеждаше доста масивно...?
              Чувал съм че е дебело, ама не особено обряботено, съответно не особено здраво. Исузувото било по-... Дали е истина не знам, дали е ставало въпрос за същото желязо - пак така. Лозан със сигурност ще знае кое-що.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди да се скъса полуоската, ще гръмне касетата, вярвай ми. Късат ги тези, дето нещо са творили с оксижена или електрожена по втулката на лагера...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

К олега провери тук: http://www.jizet.eu/
                  Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X