Колеги искам да помоля за малко помощ,изчетох доста от темити за връзка с блокажити и се обеждавам че моята фронтера няма лсд та вапросами е дали да търся вариянт да поставям блокаж или да сменям дифа с някои който е с лсд.Фронтерата я използвам главно през ловния сезон за лов не карам офроуд но ми се иска поне да има някакъв блокаж или лсд.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
заден блокаж на ОФБ
Свий
X
-
От: заден блокаж на ОФБ
Незнам тиси човека който си на ТИ с фронтерите но по мое наблюдение и по това което сам изгледал в ютоб ме свежда до мисалта че няма или най вероятно не работи скоро я дигах на подемник и вартя едното колело другото варти противоположна посока пуснах едното колело да опре на земята никакво съпротивление на другото ще отворя капака и ще снимам да си кажеш мнението
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеНяма фронтера Б без LSD...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеВиждал съм два пъти отворен диф на фронтера, едните са щатите, другия е за обслужваща кола за немските пощи.
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеВ другата тема леко неграмотно е написал ,че неговата е Воксхол та може и с отворен да е!В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар